Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 82 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zachtaardige man 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Vind ik jou (gevoelige vrouw) op deze website?
Ik ben een zachtaardige man van 59. Langs deze weg ben ik op zoek naar een hartelijke, gevoelige en passionele vrouwelijk maatje om af en toe mee af te spreken voor fijne momenten voor ons 2. Ik zoek liefst iemand voor langere termijn waarbij we elkaar ook wat beter leren (ver)kennen. Maar ik laat je verder ook vrij. Ik zoek geen sportseks maar hou eerder van zachtheid, genegenheid, affectie, vel tegen vel, strelen, masseren, zoentjes overal. Ook een fijn gesprekje hoort daar bij. Belangrijk voor mij: respect, openheid, discretie, enig niveau en niet-rookster. Een vergoeding is hierbij bespreekbaar. Heb je interesse, stuur dan gauw een berichtje, liefst van meer dan 1 zin. Liefs X  
10 dagen
dirk 50 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
ben jij een amateurtje met zin?
Ben lieve, verzorgde man met druk beroepsleven die er af en toe nood aan heeft om wat stoom af te laten. Ben jij een echt amateurtje die graag het nuttige(tweehonderdvijftig euro) aan het aangename koppelt en hou jij ook van teasen en pleasen en alle normale zaken waar we ons beiden goed bij voelen. Zijn wederzijds respect, hygiëne en discretie ook voor jou héél belangrijk, contacteer me dan snel en wie weet delen we binnenkort een geheimpje.  
Dieter 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Behaard poesje gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje of tenminste niet volledig kaal. Het liefst dus wel lekker in een winterjasje! Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, girl next door type. Ikzelf ben een verzorgde man van 46, normaal gebouwd met goed voorkomen. afstand speelt geen grote rol. Stuur me een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van verleiding, teasen, strelen, gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
10 dagen
Looking4You 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuker geile Open-minded vrouw gezocht die kan ontvangen in Aalst of korte regio
Hallo, ben jij een leuke spontane geile zeer Open-minded vrouw? Hou je van heerlijke geile sex en wens je daar ook voor betaald te worden? Kan jij ontvangen bij jou thuis in Aalst of hele korte regio? Regio Aalst, hofstade, Moorsel, baardegem, Affligem.. Dan zoek ik jou. Ben zelf een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man en goed voorzien. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook verdere info wat zoal kan en niet en uiteraard meer info over je prijzen. 200% no fake en 200% discretie geboden en gevraagd.  
10 dagen
Mister 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dringende pijpbeurt gezocht rond E40
Is er een dame die mij vandaag rond de middag eens wil klaarpijpen. Enkel pijpen, met klaarkomen in de mond. Wie heeft zin om mij te verlossen van mijn zaad? Hygiëne en discretie gewaarborgd. Ergens rond de e40 tussen Brugge en Brussel. Reageren met beschrijving of foto en gewenst bedrag Ik ben normale niet rokende man.  
11 dagen
Rob 47 jaar Limburg - Genk
Financieel extraatje
Hallo dame, bent u op zoek naar financieel extraatje waarbij je ook nog kan genieten? Aarzel niet om me te contacteren. Ik ben zelf verzorgd en intiem geschoren, hygiëne en discretie is belangrijk voor mij. Ik kan niet ontvangen maar ik kan me wel verplaatsen. Oudere dames kunnen zeker ook reageren. Ben niet op zoek naar meerdere contacten, zoek een vast betrouwbare dame om regelmatig mee af te spreken. Geen extremen, pijntoestanden enz... Gewoon elkaar verwennen en genieten. Voelt u zich aangesproken, kan u me steeds contacteren.  
11 dagen
Frank 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
LIEF ZIJN VOOR ELKAAR
Dag lieve dame, WIE BEN IK?: Ik ben een zachtaardige man van 59j en ik ben op zoek naar een lieve dame om liefdevolle momenten mee te delen. WAAR IK VAN HOU: heel veel knuffelen, heel veel zoentjes overal, strelen, masseren, tederheid, zacht huidcontact, liefdevolle aanrakingen, elkaar verkennen, teasen en pleasen, orale verwennerij. Penetratie mag maar is niet noodzakelijk. BELANGRIJK VOOR MIJ: discretie, respect, hygiëne. WIE BEN JIJ?: zachtaardige vrouw, enig niveau, niet-rookster, 30-50j. Ik zoek iemand voor langdurig contact. Een vergoeding is bespreekbaar als het klikt. Als je interesse of vragen hebt: stel je dan voor met meer dan 1 zin ;o) Lieve knuffel, Frank  
Amateurkoppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
Ik ben de amateur dame van een cuckoldkoppel. Kan jouw mooie buurvrouw zijn. Eind de 40, 1m69, 59 kg, echte stevige DD cup, maatje 38, slank en steeds geschoren spuitpoes. Al een beetje ervaring, maar nog steeds experimenterend. We zoeken een vaste (al dan niet bi) man die met haar alleen of ons samen (trio of cuckold) wil daten. Cuckie alleen kan ook. Kan ook samen met onze vaste huisvriend. Voor langere termijn, liefst 1 of meerdere malen per maand. Wij garanderen 200% discretie en safe, voor aanvaardbaar extra centje. Je reageerd met uitgebreide stats en duidelijke gezichtsfoto. Wij geven antwoord bij de juiste reactie. Wij ontvangen bij ons thuis in de (voor-) avond of evt vrijdagnamiddag.  

Cuckoldkoppel zoekt vaste minnaar
11 dagen
Johan 36 jaar Antwerpen - Turnhout
300 euro voor jong sletje
Zitten er hier jonge sletjes tot ongeveer 25 jaar die zich in ruil voor €300 eens willen laten gebruiken? Alles met het nodige respect en discretie!  
12 dagen
Geil 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vast contact gezocht
Op zoek naar een leuke vrouw tot max 30 jaar om leuke en geile momenten te beleven. Alles gebeurt met de nodige discretie en respect. Vergoeding overeen te komen. Bij interesse zie ik graag een berichtje tegemoet waarin je jezekf al een beetje voorstelt en waarvoor je al dan niet voor openstaat.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9