Zoeken naar roke*

Uw zoekactie voor roke* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 31 jaar Antwerpen - Mechelen
Friends with Benefits
Ben jij die leuke vrouw die op zoek is naar een toffe man die rekening houdt met jou noden en verlangens? Ik ben een discrete verzorgde man die mijn tijd wil nemen om jou eens lekker te verwennen.Een diepe intense massage met aandacht voor jou intieme plekjes? Misschien wil je daarna wel meer of meerdere keren? Ik ben een casual geklede, niet rokende man,1m80,72kg. Laten we samen er een mooie zomer van maken..  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten - Quality, Me Time
Zin in huidcontact, niet alleen zijn, buiten komen,privé zwemmen, leuke Resto, fijne momenten beleven ?? Buiten de lijntjes kleuren ??, Jij bent een Slanke tot magere verzorgde vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single , je hebt wel nood aan genegenheid, aan Quality, Me time. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 50. Ik ben net vijftig, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, tof in omgang,sportief,1.88 groot, 87kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om kennis te maken en indien het klikt te genieten. Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegarandeerd !  

Leuke momenten - Quality, Me Time
Verwenner 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Als man is het voor mijn zeer gemakkelijk om klaar te komen, alleen of met een ander persoon. Waar het echte plezier zit, is iemand anders doen klaarkomen. Ik ben op zoek naar een dame die verwend wil worden. Iemand die eerst eens uitgebreid gemasseerd wilt worden - om zo het ijs te breken - om daarna uitvoerig gelikt en gekust te worden op het meest intiemste plekje. Voor de duidelijkheid: ja, ik kan echt wel masseren. Meer is ook mogelijk, maar zeker niet verplicht. Vooral het oraal verwennen van een dame is voor mij belangrijk, aangezien mijn ex daar geen fan van was en dat heb ik echt gemist. Zelf ben ik slank gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker en heb een verzorgd voorkomen. Zaken zoals leeftijd en gewicht zijn voor mij niet echt van belang, zolang je ook een verzorgd voorkomen hebt en een gezond libido. Hygiëne en discretie worden, vanzelfsprekend, geboden en gevraagd. Koppels mogen ook reageren om samen de vrouw te verwennen (en ik ben niet vies van een verdwaalde hand).  

Laat je verwennen
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Hey hallo ook zin in leuke massage, maar kun je niet ontvangen door omstandigheden Kids buren man of ..wel ik bied dan een alternatief aan ik heb grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je zelf wenst dan ,ik ben een zeer verzorgde man 176 groot slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen zeer sociaal en respectvol, discretie en hygiëne draag ik hoog in de vaandel ,zelf ben ik niet roker of drinker,naar mij toe hoeft niks te gebeuren draaid om jou genot intresse stuur gerust iets terug dan , mvg  

Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Lovie 57 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fwb
Hallo´´ leuke man singel tip-top net intiem glad´niet roker´ontvangen verplaatsen´´zoekt mature Dame erotisch ingesteld en openminded..graag vrouw uit de streek maakt afspreken gemakkelijk bij klik op vaste basis´´alsook eerlijke reactie..  
Vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB
FWB Alleenstaande man wenst kennis te maken met een spontane vrouw voor quality time samen. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt gevraagd en ook geboden. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoot
Als hobbyfotograaf met toch wel wat ervaring ben ik op zoek naar een dame die een toffe fotoshoot wel eens ziet zitten. We spreken op voorhand goed af wat kan en niet kan. Mijn bedoeling is zeker geen naakt, maar kan indien je dit zelf wil. Zelf heb ik een retro lingerie shoot in gedachten. Ik ben zeker niet fake en zeer discreet. De foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Voel je je aangesproken door mijn advertentie of heb je twijfels en wil je meer info? Neem dan zeker contact met me op. Mvg H.  
Yves 54 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Oudere dame (60+, 65+)
Dag dames, ik heb hier wat zitten de advertenties meelezen... En nu ga ik er zelf één plaatsen. Ik ben 54-jarige single man. Ik zoek een vriendin/FWB, op samen intimiteit te beleven. Geen platvloerse toestanden, maar wel eerlijk en open genieten. Knuffels, massage, sex ook natuurlijk (maar geen prestatiesex of pornotoestanden, gewoon lekker vrijen en open staan voor wat ander wil, kan of verwacht). Liefst een oudere dame, zeg maar 60+ of 65+. Ik weet niet of er hier single dames van die leeftijd actief zijn op site, wie zich aangesproken voelt, ik lees wel je reactie of vragen. Groetjes  
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke fwb
Hoi, Ik ben een 40jarige,spontane en sociale man uit Aalst. Passende trefwoorden zijn verzorgd,sportief gebouwd,betrouwbaar en niet roker. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger in de bouwsector en in mijn vrije tijd ga ik lopen en fitnessen. Sinds een tijdje ben ik terug happy single en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw om samen (ont)spannende dingen te doen. Samen van het leven genieten zonder enige verplichting. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Leuke fwb
SIngelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10