Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Triofan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Trio gezocht
Ernstige ad. Ik zoek heel gericht een trio met 2 andere mannen. Koppel of ´gelegenheidskoppel´, maakt niet uit. Ben zelf versa maar enkel met condoom. Pijpen zonder. Neuken is geen must, wordt vooral geil van mannen met elkaar bezig te zien en dan mee te spelen. Ik verplaats. Dus ik zoek 2 mannen die af en toe afspreken en er eens een 3e bij willen. Binnen de regio. Looks van minder belang, liefst intiem getrimd of geschoren. En hygiëne uiteraard.  

Trio gezocht
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Gusting 60 jaar Antwerpen - Schoten
FWB
Via deze weg probeer ik een FWB te vinden, jij bent 55+ top en belangrijk je kan vrij ontvangen omgeving Schoten Deurne Merksem ik 60 j en onderdanig Een domina is nog lekkerder Grtjes  
Kenneth 30 jaar Antwerpen - Kontich
Ik zuig je lekker leeg
Hallo! Ik ben op zoek naar iemand die ik lekker rustig mag leegzuigen. Ik heb al wat ervaring maar niet super veel. Hygiene en discretie is belangrijk. Ik kan verplaatsen :) Wie kan me helpen? Ben 31j, 79, 1m81. Laat een berichtje met foto en hopelijk tot snel! Grtz  

Ik zuig je lekker leeg
Ben 33 jaar Antwerpen - Lier
Iemand zin in massage met happy end?
Hoi hoi,ik geef graag erotische massages. Hiervoor zoek ik slanke kandidaten die me thuis kunnen ontvangen,leeftijd geen belang,hygiëne en rustig kader wel!! Ik kan vandaag vanaf 16.00u tot... Bij interesse graag mailtje waarin je jezelf ff beschrijft(stats) en van welke regio je bent! Wie weet tot straks xx  
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Welke SLANKE kerel tussen 20-35 wil graag soft genieten? Ik ben 62/184/75. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Bij klik kan eventueel regelmatig. Wederzijds respect. Reageer met je stats en wat je graag zou doen samen.  
Biman 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Ergens rond 16 u?
Wie spreekt met me af voor een cardate , je stapt bij mij in haalt je pik te voorschijn en ik buk over je heen om hem helemaal leeg te maken . Natuurlijk verzorgt fris gewassen en discretie is wel van heel groot belang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10