Zoeken naar regelmatig*

Uw zoekactie voor regelmatig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoek oudere top 65+
Hoi! Ik ben zelf 46j/186cm/80kg en bottom uit Oostende. Ik zoek een wat oudere top voor (graag op regelmatige basis) geile dates.  
bttm bi 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek vaste dominante top in Lokeren
Zoek dominante top in Lokeren die regelmatig overdag kan ontvangen. Sta voor veel open. Wel altijd safe. Mijn stats 31 166 78  
Bi onderdanig 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Welke man ontvangt
Ik zoek een man welke ik op regelmatige basis mag komen pijpen en slikken, mag dominant zijn , leeftijd en uiterlijk van geen belang. bij klik kan er ook meer.  
Bi jongen 37 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Oudere man gezocht
Ik ben een slanke , sportieve bi jongen die een oudere dominante man zoekt. Ik heb weinig ervaring maar heb sterk onderdanige gevoelens. Indien het klikt kunnen we regelmatig afspreken , u moet wel kunnen ontvangen . Ik wil door u gekeurd , uitgekleed en betast worden . Verder houd ik van pijpen , rimmen , masseren , dildo play , spanking , vastgebonden worden , huisslaaf worden … Wie mailt me een voorstel? X  

Oudere man gezocht
Bibi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Sexmaatje gezocht.
Hallo, ik ben een slanke, sportieve veertiger op zoek naar een gelijkgestemde gast om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, in relatie dus discretie gewenst, niet rokers en max 45 j aub, reageren met foto, vraag gerust meer informatie, kan enkel verplaatsen .  

Sexmaatje gezocht.
Regelmatig 66 jaar Limburg - Zutendaal
Regelmatig
Al heel lang zoek ik een regelmatig contact met een slank ! Persoon die van een kleiner pikje houdt… evenwel neuken is er niet bij. Elkaar soft verwennen. Jij bent geen veeldater en reageert met je stats en ev lichaamsfotootje. Verdere info per mail.  
Pieter 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik pijp jij geniet.
Ben een pijpsletje en zoek dus een man of mannen die zich enkel willen laten pijpen. Ik kan bijna elke werkdag tussen 9u en 14u in Antwerpen-centrum, Berchem, Borgerhout en Deurne. Uiterlijk en leeftijd heeft geen belang maar je moet wel kunnen ontvangen thuis of op je werk. Liefst voor regelmatig. Zo zou ik een aantal telefoonnummers willen die ik in code kan smsen waarna ik als je ja zegt binnen het half uur bij jou kan staan voor te pijpen. 42j, m72 73kg met klein stoppelbaardje  

Ik pijp jij geniet.
Bi-Top 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dikke bottem/cd/tv wil regelmatig geneukt worden?
Bi-Top (1,78-80kg-18cm) zoekt een dikke bottem/cd/tv die hij lekker in de kont mag neuken. 100kg of meer van harte welkom. Liefst iemand uit het Gentse die regelmatig kan ontvangen?  
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zandhoven
Rijpe bi zoek jong
Hey hallo. Ben rijpere bi kerel op zoek naar een lieve, discrete, jonge kerel voor regelmatige pret in bed of op andere plaatsen. Discretie en hygiëne vanzelfsprekend. Gevoel voor humor, gezond verstand en kunnen ontvangen een dikke plus !  

Rijpe bi zoek jong
Bijoux 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hoi daar! Wat zoek ik? een vaste gay single vriendschap op vaste basis met een niet roker , geen baard of snor om samen vaste intimiteit op te bouwen op regelmatige basis.. Ik wacht vol spanning op je reacties af ,bi's gehuwde , gelieve zich te onthouden want jammer genoeg zijn deze mensen niet genoeg vrij...en flauwe plezante zoek maar anderen om je frustraties kwijt te geraken... Tot horens en gauw? Grts Bijoux  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10