Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 33 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Jonge mannen gezocht
Voor deze avond rond 18.30 zoeken wij nog een paar jonge geile mannen tot rond 40j voor trio of meerdere. Wij kunnen ontvangen.  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
Fantasieman 50 jaar Antwerpen - Mol 0493690392
Lekkere date in de buurt
Hallo, voor men werk vertoef ik dagelijks regio lommel-mol-turnhout. Bij wie mag ik eens langskomen voor een lekkere date of fantasie. Liefst personen rond men leeftijd of jonger, en net als ik weinig behaard. Ik bi 51/186/86  

Lekkere date in de buurt
Steven 48 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Koen 59 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Samen genieten
Kan iemand mij deze namiddag of donderdag namiddag ontvangen in de buurt van Ter Duine? Wat tijd nemen om samen te genieten van elkaars lichaam. Ik ben bi-top, 59 1m82 86 17/4. En jij? Ik kan pas rond 13 uur reageren. Grtjs  
Pat 50 jaar Antwerpen - Merksem
Op de baan rond Antwerpen...
Waar mag ik een tussenstop doen ? Wie heeft er een frisse zaadpaal voor mij ? 50/177/82 18*5.. hygiëne belangrijk...  

Op de baan rond Antwerpen...
Sexbuddy 26 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Seksbuddy gezocht
Ik zoek een seksbuddy is het waasland. Liefst rond mijn leeftijd. Versa of bot. Ik kan perfect ontvangen maar wil ook verplaatsen naar u. Liefst iemand die daarbuiten ook wil afspreken en niet alleen voor seks maar hopelijk een klik.  
Patiënt 59 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Patiënt op zoek naar een dokter
Deze patiënt van bijna 60 is op zoek naar een dokter die mij kan ontvangen in zijn praktijk voor een grondige keuring, waar de aandacht gaat naar lul, ballen en het anaale gaat. Ik ben een verzorgde man, 1.88/95/16 weinig tot geen lichaamsbeharing en intiem glad De (nep)dokter is verzorgd en kan ontvangen in of rond Zemst, is slank tot normaal gebouwd en heeft een wat perverse of kinky kronkel. Veel kan maar niets moet, Zolang we er beide maar plezier aan beleven, een meermaalse consultatie is mogelijk.  

Patiënt op zoek naar een dokter
Ikke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Voor oudere man
Onervaren jongeman zou graag een oudere man leren kennen voor regelmatig contact, waar ik rustig naakt mag rondlopen, samen geile porno kijken, en verder zien we wel… heb wel nog geen ervaring  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10