Zoeken naar graag

Uw zoekactie voor graag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Kriebelt het ook zo ?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziend én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. zeer vrouwvriendelijk! Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zijn jullie een jong slank stijlvol koppeltje die zin hebben in een iets fijn, lekkers.. geil... Laat gerust een berichtje met een foto. Ik hoor het graag... Groetjes Koen  

Kriebelt het ook zo ?
Gustavson 67 jaar Vlaams-Brabant - Bierbeek
Zoek koppel of vriendengroep
Ik trek al eens graag mijn briek uit  

Zoek koppel of vriendengroep
Mike 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar toen ik onlangs een weddenschap verloor en ik lingerie aan moest doen en op de foto moest merkte ik later op dat ik enorm opgewonden van werd. En nu fantaseer ik steeds over dat ik eens het sletje wil zijn van een vrouw. Welke vrouw doet mij haar lingerie eens aan en gebruikt me dan voor haar genot. Ook wil ik graag ze me eens neemt met een voorbindpik. Welke vrouw zou dit eens opwindend vinden. Reageer dan. Een lesbisch koppel dat me wilt gebruiken mag ook reageren. Al begrijp ik dat dat nog moeilijker te vinden is. Wil ook graag cuck zijn van een koppel dat me kan gebruiken voor al hun sex wensen. Wie reageert er en maakt mijn fantasies eens waar. Bij klik kan zelfs vaker  

Welke vrouw wilt mij eens gebruiken
MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Wie heeft zin in een sportieve, potente man voor trio, gangbang, of ander privéplezier? 1m88, slank gebouwd, donker haar en donkere ogen.Hoge seksdrive en altijd zin in avontuur en nieuwe ervaringen. Indien interesse graag een serieuze mail met eventueel foto terug!  

Wie?
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuk, knap en stijlvol koppel dat graag een extra man wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals (huisvriend?) zolang er maar een goede klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. Het koppel dat ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jullie zoeken. Jullie krijgen dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
zoek een tof stel
deze mid 50-er met slank verzorgd voorkomen zoekt een tof stel in de leeftijd van 30 tem 65, zelf heb ik heel weinig taboes en sta voor veel open, respect en safe zijn een absolute must. bij interesse graag een woordje uitleg of foto.  

zoek een tof stel
Pieter 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek naar koppel voor heerlijke warme trio veel kan niets moet.
Hey lieve koppels hier wie staat er open voor een leuke warme trio waarbij veel kan maar niets moet.Weet ben al wat ouder maar nog met veel zin voor genot en heerlijke sex.Welk koppel hier mag jonger zijn en ouder heeft hier zin voor plezier met drie ik sta voor veel open van gewoon komen toekijken tot ja wat jullie graag willen elk voorstel is welkom.Zelf hou ik enorm van oral ik vind het zeer fijn om een vrouw lekker lang te likken en kan ook goede tantra massage geven.Alles met het volste respect voor elkaar en vrouwvriendelijk discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht.Leeftijd is dus niet belangrijk voor mij jonger die eens wil met een ouder erbij geen probleem.Wie nodigt mij uit liefst binnen regio ik ben normaal gebouwd en geschapen voor mijn leeftijd vrouw alleen kan ook he alsook twee koffievriendinnen samen vind ik ook leuk.Groeten van Pieter tot vlug.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Wie zijn zeer geile knappe vrouw/vriendin mag ik is lekker stevig verwennen.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse jm uit Limburg,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,zeer kieskeurig ,goed geschapen met een uitstekende uithoudingsvermogen.Heb ervaring als bull,huisvriend met koppels. Ben opzoek naar een geile cuckold/trio date met zeer knappe jonge geile koppels/vrouw(alle origine welkom).Ik kan enkel verplaatsen in de regio Limburg,Kempen.Indien mijn adv jullie aanspreekt,stuur gerust een mail met de nodige info,graag met foto erbij of gsmnr.Anders direct in prullenbak,aub geen fakers of fotojaggers!  

Wie zijn zeer geile knappe vrouw/vriendin mag ik is lekker stevig verwennen.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10