Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Ergens rond 16 u?
Wie spreekt met me af voor een cardate , je stapt bij mij in haalt je pik te voorschijn en ik buk over je heen om hem helemaal leeg te maken . Natuurlijk verzorgt fris gewassen en discretie is wel van heel groot belang.  
Wasejohnny 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zoek vast sex vriend
Hallokes heren ik vast sex vriend die kan ontvangen in beveren waas voor overdag sta voor veel open alles kan niets moet ook tongzoenen ik kan mijn verplaatsen van af 2 mei wie nodig mijn uit om geil sex te hebben met mijn ben versa intiem kaal 59 j geen snor of baard ook niet behaard mag wel van u kant hou speelgoed in mijn kontje dus wie heeft zin je leeftijd is niet belangrijk enkel goed sex overdag gene bla bla maar wel die durven om geil sex te hebben ook afspreken en dan op laatste zeggen dat niet gaan daar heb ook niets aan zoek mannen die durven zeggen zat geil sex Willen met mijn ik ben niet fake JE Moet wel kunnen ontvangen  

Zoek vast  sex vriend
Phietje 66 jaar Limburg - Sint-Truiden
Rukken en pijpen
Welke vent wil vanmiddag door mij afgetrokken en gepijpt worden in Sint-Truiden. Ik ben zelf een 60’er van Sint-Truiden; hetero maar pijp graag eens een man. Leeftijd en uiterlijk zijn van geen belang. Wel hygiene.  
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Ronny 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen masturberen
Ben hetero 53j maar hou van naakt zijn, draag sexy slipjes en masturbeer graag samen met anderen, zoek iemand in de regio die mij morgen namiddag kan ontvangen voor een rukdate, niet meer dan dat, geen sex maar alleen samen genieten van onze penis, discretie belangrijk en verzekerd  

Samen masturberen
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Wim 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wij zoeken 2de top
Straks rond 20u komt mijn vast pijpsletje (30j) langs. Wij zoeken nog een tweede top die zijn lading graag in het mondje dumpt. Wij ontvangen in de studentenbuurt. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Wie komt meedoen?  
Rustige gast 31 jaar Limburg - Overpelt
Pijpen
Hoi, ik heb zin om iemand te pijpen. Ik ben een rustoge jonge man, beetje bi, hou van pijpen maar niet van kussen enzo. Iemand interesse? Zou graag een foto van uw pik zien en pikstats en leeftijd. Lichaamsbouw en uiterlijk zijn niet belangrijk  
John 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Naakt zijn
Wie kan vanavond of morgen avond ontvangen om naakt samen te zijn ? Ben onderdanige bi bottom 54 1m82 87 15 5 intiem geschoren discreet , verzorgd en hygiënisch jij idem leeftijd van minder belang . Zelf hou ik van pijpen , rimmen en geneukt worden , naakt klusjes doen of schoonmaken , gekeurd en betast worden . Sta open voor alle andere ideeën hoe geiler hoe beter . Xxx  

Naakt zijn
Will 38 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen pijpen?
Hoi, ik rij straks van Mechelen naar Sint-Martens Latem. Bij wie mag ik op de terugweg deze namiddag langskomen om je oude, dikke paal leeg te zuigen? Jij blijft passief. Ik ben slank, verzorgd en geil. Jij liefst ouder (50+), dik of volslank en geil (uiterlijk geen belang). Hopelijk tot gauw!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10