Zoeken naar fa*

Uw zoekactie voor fa* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jennifer 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Mmmmm maak van mij jouw fantasie
Hey lekker ding, ben je ook zo heet? Ik wil jouw handen in mijn haar en jouw penis in mijn mond. Ik wil voelen hoe zacht jouw lippen zijn en jouw zaad in mijn kont. Jouw vingers die zachtjes binnenglijden totdat ik op je kom.....  

Mmmmm maak van mij jouw fantasie
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een normale vrouw geen prof en zoek een geile date. Ik spreek ni met iedereen af ben heel selectief omdat ik dat ook niet veel doe! Alleen concrete voorstellen van respectvulle mannen! Cardate ofzo ik ontvang niet,en kan me ook niet verplaatsen. Geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Michael 51 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden; Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),...Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
10 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of zich enkel laten betasten. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
10 dagen
Toby 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi,slank,volledig glad geschoren,van nature onderdanig koppel,broer en halfzus,zij ebony,beschikbaar voor welstellende Heren,voyeurs, dominanten voor keuring,naakt poetsen,huishouden, bediening,gezelschap.Verplaatsen, sexcine ook mogelijk,géén fakers of fotojagers aub.... Tags;naakt,bdsm,daddy,dokter,zweep,spanking.  
10 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek een geile date. Alleen concrete voorstellen door respectvolle mannen ik verplaats me niet en kan niet ontvangen. Cardate ofzo :) ,geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
10 dagen
Stiekem ;-) 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Enkel voor dames die kunnen genieten van...
Goede dag, ik zoek geen relatie, wel iemand die graag wil afspreken om lekker te stoeien ;-) Heb jij geile fantasietjes, wil je graag betaald worden ? Uiterlijk afkomst of leeftijd is van geen belang, als je maar geil bent ;-) Ik ben een slanke, charmante en discrete man die zich aan de afspraken houd. Komaan dames niet twijfelen, stuur mij maar een mailtje, groeten,  
10 dagen
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
10 dagen
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips, ...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
11 dagen
Mollige dame 33 jaar Antwerpen - Duffel
Mollige dame
Heel mollige jongedame van midden de dertig, biedt zich sporadisch eens aan mannen aan. Ik pijp met plezier, wordt graag geneukt in mijn poes en sta open voor enige fantasietjes.Neuken is met condoom. Ontvangen best op hotel. Meer info via mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10