Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
10 dagen
dirk 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rolplay
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
10 dagen
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of his life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een man en 18 jaar. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out  
10 dagen
Discrete pijper 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Ik kan ontvangen
Als u zin hebt in verwenning. Bi, hetero welkom uiteraard  
Wouter 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Twink op zoek naar chubby oudere daddy
Ik, 180cm 58kg 15cm en quasi onbehaard zoekt oudere en gezette man, bij voorkeur 60+ en netjes geschoren, die de leiding wilt nemen voor mijn eerste keer. Ik geef graag oraal, je mag me (veilig) nemen, betasten en spelen met me zoals je hart begeert. Laat zeker mij je ook overal grondig voelen en proeven waar je het nodig acht. Ik verplaatst me graag tot bij jou, en verwacht een foto bij je bericht. Dit mag onherkenbaar zijn. Als je zelf vragen of verwachtingen hebt, dan hoor ik het graag.  

Twink op zoek naar chubby oudere daddy
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
10 dagen
Keesje 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Rijpe man met klasse en standing gezocht
Beste, Ik zoek een hoger opgeleide man om kennis mee te delen over het leven en ook ietsje meer... Bedoeling is om een vriendschapsband op te bouwen waar bij je je lust en fantasie over een jonge toyboy kunt waar maken! Belangrijk.... je hebt niveau en standing! Indien getrouwd ook welkom  
manuel 35 jaar Limburg - HASSELT
op zoek naar fun -25 jaar
Hoi, Ik ben een jongeman van 35 jaar en ik ben op zoek naar iemand om vaker seks mee te hebben. Ik val meer op jongens die jonger zijn dan 25,licht gespierd,hygiënisch, en respectvol. Wat ik wil doen is zeer ruim.Ik ben zelf versa, maar meer bottom. Zolang ik je aantrekkelijk vind en er een klik is, is er veel bespreekbaar. Als je een vraag hebt voor mij, vraag maar. ik bijt niet. enkel reageren met een foto anders krijg je geen reactie afstand maakt mij niet zoveel uit :)  

op zoek naar fun -25 jaar
Bert 60 jaar Antwerpen - Balen 0474521843
Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Als jij op zoek bent naar een vent die jou ballen komt leegzuigen of je hebt gewoon zin mijn strak en schoon kontje te prikken, neem dan gerust contact met mij op, ook als je gewoon met een gezonde kerel wilt spelen. Maar noem dan ook even jou stats! Mijn stats zijn: 1m89, 96kg, 14,5x4,5cm. Oja, ik kan NIET ontvangen, maar wel verplaatsen.  

Wil graag pijpen en geneukt worden, onderdanig
Afspraak 28 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Geile afspraak
Ik ben op zoek naar iemand die deze avond beschikbaar is voor voor geile fun. Zelf versa dus wil neuken/geneukt worden of wel beide :). Pijpen/rimmen/rukken veel is mogelijk zolang hygiëne gerespecteerd wordt. Laat dus maar gerust weten waar je zin in hebt en tot binnenkort ;) 28/175/80  

Geile afspraak
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10