Zoeken naar onderdanige

Uw zoekactie voor onderdanige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
onderdanige bi voor m/kpl
57,18,14...ik pijp je lekkeren laat me eilug neuken...ontvang ook golwen shower spanking...kan niet ontvangen ... enkel omg noorden van Antwerpen...discretie gevraagd en geboden  

onderdanige bi voor m/kpl
12 dagen
ik zoek besneden 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
slanke onderdanige pijper zoekt besneden paal jong of oud 170/60/14  
12 dagen
Tim 35 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Sauna elzenhof
Hoi, Ik ben aan het denken om vandaag naar sauna elzenhof te gaan. Ik ben er echter nog nooit geweest… Iemand ervaring? Of wilt er iemand meegaan? Ikzelf ben een onderdanige bottom.  
12 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Mark 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
chubby slaaf
wie wil er eens een onderdanige, onbehaarde chubby gebruiken en misbruiken? Kan enkel verplaatsen regio Aalst. Ben bottom ingesteld en wordt graag geneukt. Bij wie kan ik me overdag in de regio aanbieden? Geen taboes, discretie en hygiene gevraagd en geboden.  

chubby slaaf
Mr X 44 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Onderdanig, pijpsletje
Wie komt deze donderdag mijn lekkere paal grondig klaar pijpen, deepthroaten, op gaggen, spugen,… Ben van weinig vies, kan u onder pissen.. kortom, lekker nasty. Wel discretie, soa vrij en serieus.. ik beslis liever snel en plan dit graag goed. Dus geile onderdanige sletjes voor nu donderdag.. Ik ontvang, thuiswerk.. En o ja… ik kom met lekker veel zaad… meerdere keren Welcome boys!!! Grtz.  

Onderdanig, pijpsletje
13 dagen
Luc 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
onderdanige lustslaaf
Ik ben van Aalst en maak verre verplaatsingen. Ik ben onderdanig en wil je graag langdurig mijn lichaam en geest aanbieden om je zoveel mogelijk te laten genieten. Buiten pijn toestanden is heel veel mogelijk, heel ver gaande handelingen en vernederingen , je zoveel mogelijk laten genieten op de manier die jezelf graag hebt. Ik ben er voor jou en als je niet tevreden bent mag je mij gepaste staf geven.  
13 dagen
Mark 39 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dominante bi ontvangt vanavond onderdanige bottom pijpslet
Jij bent n goodlooking onderdanige jonge (<35j) slanke bottom (je mag bi zijn en/of deel uit maken van een koppel) die graag lang en diep deepthroat, gagt en ballen likt. Je kan vanavond langskomen bij mij, in mooi appartement in Oostende; terwijl ik (hetero, deepthroat) porno kijk, gebruik ik je als deepthroatsletje, beveel ik je mijn (gladde) ballen te likken etc. Je acclimatiseert even bij binnenkomst; je grenzen bespreken we vooraf. Je bent slim en sociaal en snapt dat we deze (late) namiddag even videobellen (whatsapp) om zeker te zijn van elkaar. Ik ben 40j,1m80,70kg,knap,slank,gespierd,discreet,verzorgd en heb n pik van 19/4.Reageer met meer dan 5 zinnen én met foto; je ontvangt foto's terug bij n klik, en we spreken af voor n whatsappvideogesprek vanmiddag.Geile groetjes.  
13 dagen
Pijpslet 35 jaar Limburg - Lummen
Wie komt klaar in mijn mondje???
Wie wilt een lekkere pijpbeurt door een onderdanige pijpsletje?? Ik wil je graag pijpen tot je alles in mijn mondje spuit, ik slik alles braafjes door eens je klaarbent vertrek ik terug. Voor derest blijf je passief.Liefst doe ik dit anoniem bij een goede klik kan ik je vaste pijpsletje zijn. Kan enkel verplaatsen in de regio. Liefst reacties met foto van je mooie speelgoed zodat ik weet wat mij te wachten staat  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje
Zoek een onderdanige gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen en slikken moet..liefst regio Leuven.. 174-86-50 ..18_5  

zoekt pijpsletje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10