Zoeken naar belangrijk

Uw zoekactie voor belangrijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date PS.elkaars privacy respecteren is de boodschap bij klik Whatsapp  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie lees goed voor je reageert
10 dagen
Mollige maagd 62 jaar Antwerpen - Ekeren
Mollige bottom wil genomen worden
Welke ervaren, oudere top wil mij ontmaagden. Mijn nauw kontje wil geneukt worden. Origine of uiterlijk zijn niet belangrijk. Ik kan niet ontvangen. Reageren met je stats. De mijne zijn 62 180 86 14 besneden. Vanavond gaat niet.  
10 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy voor jonger
Ik zoek 20-35, slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik ben 61/184/75, niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil graag gezellig van elkaar genieten?  
10 dagen
Keesje 35 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Rijpe man met klasse en standing gezocht
Beste, Ik zoek een hoger opgeleide man om kennis mee te delen over het leven en ook ietsje meer... Bedoeling is om een vriendschapsband op te bouwen waar bij je je lust en fantasie over een jonge toyboy kunt waar maken! Belangrijk.... je hebt niveau en standing! Indien getrouwd ook welkom  
11 dagen
Rudy 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Twee mannen nodig , een vr mijn kont en een met de mond
Ik zoek 2 mannen om samen met mij iets te doen. Ik ziu graag geneukt en terzefdertijd gepijpt worden door 2 leuke mannen die kunnen ontvangen regio brugge. Wie ben ik; 51 j m 86 groot bi versa 17 x 4.5 cm en 88 kg . Al wat ervaring mr dit heb ik nog niet gedaan. Ik ben soa vrij en wil het zo houden. Discretie en hygiene zijn belangrijk Hopelijk tot binnenkort.  
11 dagen
Eric 53 jaar Limburg - HASSELT
Geile pijpdate
Bij wie kom ik regio Hasselt/Tessenderlo langs om je lekker leeg te zuigen. Leeftijd geen belang.  
11 dagen
Dimi 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt jonger
Ik zoek 20-35 slank en in voor soft. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Ik ben 61/184/75 niet behaard. Ik kan discreet ontvangen en ook verplaatsen. Regelmatig kan bij klik. Wie wil gezellig van elkaar genieten.  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
Graag zou ik een geile ouder persoon ontmoeten vanaf 60j. Ik val dus NIET op jonger ook niet op tatoes enof piercing,zelf draag ik het ook niet. Uw uiterlijk niet belangrijk dus volslank buik beharing of niet is prima. Ik sta voor veel open en ben licht onderdanig ingesteld, pijpen of wil je dat ik rim is prima. Graag iemand met een dikke pik of dikke eikel. Ben 1m73, 85kg. Gbbs. Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Bij voorkeur een vast contact. Ik reageer op duidelijke mail met meer dan 1 zinnetje en foto van je pik zou leuk zijn. Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j.
11 dagen
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vast bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink27
Hi! Gelieve enkel te reageren voor volgende: Ik zoek een TOP die 's OCHTENDS kan ontvangen, voor VAST contact. Die SAFE is (en weet wat dat inhoud) en langdurige dates wil. Wat krijg je ervoor terug: Ikzelf ben een verzorgde (uitermate hygiënische) sportieve/atletische (bi/bot) jongen 27/190/78/19x5. Ben beetje verlegen, en dus nogal gehoorzaam, met uitstekende conditie (onverzadigbaar?). Ik heb zelf maar beperkte ervaring. Toys zijn dus zeker welkom om te starten, maar eens vertrokken mag je zeker 2uur door (of langer ;D). Mijn genot is ondergeschikt, ik ben een pleaser en haal meer uit het jouwe :p. Ik kan vaak wel elke week (soms meermaals per week), af en toe lukken sommige weken niet qua werkuren. JIJ: Leeftijd geen belang, LANGDURIG (of meermaals) kunnen des te meer (2 tops mogen dus ook altijd reageren voor samen of afgewisseld gebruik). HYGIËNISCH. Ontvangst 'S OCHTENDS. Enkel voor MEERMAALS contact. GEEN alles-daters (idealiter voldoe ik al je noden)  

Twink27
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10