Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Melk 60 jaar Limburg - Beverlo
Melk
Hoi dames,ben vandaag jarig en zou dit willen vieren door lekkere borstmelk te drinken.Wie zou mij willen helpen om mijn verjaardag te vieren??  
Andreas 69 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Niet vrije senior zoekt lieve vriendin
Hello dames. Ik hou het kort maar graag duidelijk. Ik ben een gehuwde man die al jaren op "droog zaad" zit. Ik vermoed dat er vrouwen zijn in hetzelfde geval. Waarom zouden we dan niet een discrete respectvolle relatie beginnen. Dit om ons leven op romantisch en erotisch gebied een nieuwe boost geven. Lieve groetjes. Ik antwoord altijd.  
Koen 40 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuke fwb
Hoi, Ik ben een 40jarige,spontane en sociale man uit Aalst. Passende trefwoorden zijn verzorgd,sportief gebouwd,betrouwbaar en niet roker. In het dagelijkse leven werk ik als vertegenwoordiger in de bouwsector en in mijn vrije tijd ga ik lopen en fitnessen. Sinds een tijdje ben ik terug happy single en daarom ben ik op zoek naar een leuke vrouw om samen (ont)spannende dingen te doen. Samen van het leven genieten zonder enige verplichting. Laat gerust iets weten als je interesse hebt. Groetjes  

Leuke fwb
Ronny 45 jaar Limburg - Borgloon
Car- of buitendate vandaag
Hoi, Op zoek naar een spannende car- of buitendate voor vandaag. Ik zoek iemand die een beetje wilt spelen met mij en optioneel andersom. Niet per se op zoek naar meer. Mij aftrekken in de auto, een spannende wandeling waar je met je hand in mijn broek gaat, ik je borsten mag voelen. Het moet niet meer zijn. Ik ben slank, verzorgd en groot. Ik wandel graag dus wat gezelschap zonder meer is ook voldoende. Ik zoek voor de late vm, vroege nm.  
Jos 56 jaar Limburg - Borgloon
Plus Size FWB
Onder het mom van “Every body, no matter what shape or size, is beautiful and should be loved” wil ik toch nog eens een kans wagen om een lieve plus size dame te leren kennen voor discrete afspraakjes. Misschien is het maar een gedacht, maar blijkbaar zijn plus size dames moeilijk te vinden voor een afspraakje. Dit terwijl ik persoonlijke plus size dames enorm mooi vind, eender welke leeftijd. Zelf ben ik een iets struisere man, dicreet, hygiënisch, intiem verzorgd, vrouwvriendelijk en goedlachs. Ik ben een echte knuffelaar en ben totaal niet op zoek naar extreme dingen. Hebben deze woorden jou nieuwschierig gemaakt of wil je meer van me weten, stuur dan gerust een mailtje, zonder verdere verplichtingen. Fijne dag verder. Knuffel.  
Erick 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zachte Tantramassage
Soms heb je behoefte aan complete ontspanning. Tijdens een massage komt je lichaam tot rust, maar heb je ook gedacht aan je seksuele energie? Een tantra massage is bedoeld om deze energie te bevrijden, voor een ultiem rustgevend verwenmoment. Ik laat je genieten je van een eigen twist op de Tantra massage tijdens een Body Intensief massage. Laat je even helemaal verwennen en kom tot rust onder mijn met warme olie glijdende handen. geef gerust een seintje , Erick -gratis - verplaats, donderdag 13/6 nog vrij  
Bram 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naaktstrand vriendin?
Single. Open minded jongeman niet meteen op zoek, maar open voor een nieuw contact op vriendschappelijke basis. Interesse voor naturisme, zomers naaktstrand bezoek,yoga, roadtrips, boeken en een open avontuurlijke levensstijl zelf ben ik een klein beetje introvert. Genoeg over mezelf. Wie weet vind ik hier een leuk persoon om lekker te stranden bij een zonsondergang. Regelmatig ga ik naar Bredene en Breskens.  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
golden slut 19 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10