Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT
Minnaar zoekt een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 50+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel 0486147827
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Leuke Friend With Benefits gezocht van het vrouwelijke geslacht!
Ben jij een fijne FWB. Getrouwd of vrijgezel maakt niet uit. Net zoals leeftijd en lichaamstype. Passie staat bij jou hoog in het vaandel, Je bent openminded en je houdt van knuffelen en zoenen. Ik ben een gehuwde, verzorgde man van 90kg en ben 1m75 groot. Aarschot-Leuven of daar in de buurt. Je hebt de mogelijkheid om je overdag vrij te maken. Hopelijk tot gauw!  
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Uitdaging
Goede avond iedereen. Ik ben opzoek naar een uitdaging. Deze is u tot een orgasme brengen doormiddel van te beffen. Stel dat het me lukt heb ik de uitdaging gewonnen en zo niet spreken we op voorhand een centje of iets dergelijks af als het me niet lukt. Win win voor u lijkt me. Verdere informatie is via mail te verkrijgen en ik hoop alvast een mailtje van je te mogen ontvangen.  
Fantasietje 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky vrouw gezocht voor kinky fantasie
Wie durft dit aan: We spreken af in Antwerpen of in een kamer (op mijn kosten). Op een afgelegen plekje (of privé) plas jij in een drinkbus die ik bij heb. Ik zit er live bij en ik houd zelf de fles vast terwijl je plast. Als je wil, drink ik er een beetje van terwijl je toekijkt. De rest neem ik mee. Geen seks gevraagd (tenzij je nadien zelf geblust moet worden en het zelf wil). Meer niet. Eventueel trakteer ik nog op een etentje zoals je zelf wil. Ik ben een ietwat verlegen man met super rustig karakter. 1m70, normaal gebouwd maar klein buikje, geen mister Belgium maar gewoon normale (jonge) looks. Alles gebeurd met het grootste respect voor jou en jij geeft zelf aan als je toch niet zou willen. Geïnteresseerd? Stuur gerust een berichtje. Ik bijt niet. Groetjes X Wil je me liever onderplassen in een 69 terwijl ik je poesje oraal verwen? Kan ook... :-)  
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Verzorgde lieve man zoekt vrouwen waar ik hun borsten mag betasten, masseren , kussen ..niets meer , afhangers vind ik ook mooi om te knuffelen , enkel overdag. Ik maak geen misbruik van u , ook vrouwen met een handicap ..  
Spontane man 27 jaar Antwerpen - Bornem
Sunday funday
Hey! Ik zoek eens een leuke geile avond te hebbrn en hopelijk vind ik de juuste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een topavond... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt hoor. Groetjes thomas X  

Sunday funday
Dominiek 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende
ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW Of KOPPEL OOSTENDE OF REGIO
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10