Zoeken naar mi*

Uw zoekactie voor mi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 41 jaar Antwerpen - Geel
Vaste friend with benefits voor passie en compliciteit
Dag dames, gebonden man van 42 uit de kempen, 1m83, 78kg, blauw ogen en donker haar is op zoek naar een vaste "friend with benefits" in de driehoek Gent-Antwerpen-hasselt voor regelmatig contact. Ik ben respectvol en zachtaardig, maar kan vrij dominant zijn in bed. Ik wil het echt bij 1 partner houden (mag gebonden zijn) metwie we in alle vertrouwen onze grenzen kunnen verkennen. Ik kijk uit naar uw reactie!  
Kenn 32 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Alleen serieuze reacties ! Geen mannen of koppels!  

Geile milf gezocht?!
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
PowerfulFantasy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Op zoek naar vrouw met fantasie voor roleplay irl,...
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Passievol en lekker daten
Lentekriebels, zon, warmte, goesting, pure lust, … Moeilijk om te omschrijven wat ik allemaal voel maar ik wil het delen met jou! Ik heb een slank groot lichaam, ben verzorgd en heb dus een goed voorkomen, ben discreet, niet-roker, open minded, eerlijk, respectvol, geduldig, vriendelijk, geduldig, groter geschapen en bovenal een doener! Tijdens onze afspraak zet ik jouw genot voorop. Ik geil enorm door jou te zien, voelen en horen genieten! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong gebruiken in het algemeen) en heet passievol daten. Je afkomst, huidskleur, leeftijd, al dan niet geschoren, aantal kilo’s; is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden (voorlopig) geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt (dit mag onherkenbaar zijn).  
Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rijpere minnares voor duurzaam erotisch avontuur
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle, rijpere (vanaf 40 jaar) dame. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Rijpere minnares voor duurzaam erotisch avontuur
Mister 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Behaard
Met dit berichtje zoek ik een leuke vrouw wie het net zoals ik erg sexy vind om intiem goed behaard te zijn, into sexy lingerie is en uiteraard graag wil kennismaken… Ik ben er 47, 1m92, single en sportief gebouwd. Leeftijd is niet zo belangrijk maar een click des te meer ;-) Laat maar wat van je horen, ik ben mobiel dus afstanden vallen te overbruggen. Gr M  

Behaard
Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Op zoek naar die ene lieve minnares
Lieve verzorgde getr man mist de sprankeling in het leven, graag had ik via deze weg een lieve vr te ontdekken waarmee we elkaars leven toch wat konden kruiden in alle discretie en op een respectvolle en fijne manier  
Wout 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
stijn 39 jaar Limburg - Genk
Beginnende Domina gezocht
Ik ben een knappe en zeer verzorgde onderdanige gast van 39jaar. Ik ben op zoek naar een dame die me met haar handjes helemaal leeg wil melken. Je bent verzorgd en hygiënisch en de volgende termen spreken je aan stuur dan zeker een berichtje. Milking Tease en denial Edging Ruined orgasms. Geen of weinig ervaring is geen probleem. Groetjes Stijn  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10