Zoeken naar dagen

Uw zoekactie voor dagen leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijphoertje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijphoertje in training
Gehuwde man wil getraind worden tot onderdanig pijphoertje, ook deepthroat. Ik bied mijn mondje aan op weekdagen smorgens voor het werk 7u30-8u30 of middag 12u15-13u00. Liefst centrum Sint-Niklaas of dichtbij. Heb ervaring dus geen fake.  
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker Pijpen door travje
wie zin voor vandaag rond 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker Pijpen door travje
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillig bimondje
Hi, ik ontvang op weekdagen geile discrete zaaddumpers die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten, ik slik. Als je zelf niet herkend wil worden kan ik je geblinddoekt ontvangen. Sportieve goeduitziende geile hetero met bimondje.  
Tom 53 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor zaterdag 4 of zondagmorgen 5 mei
Ik heb nog geen ervaring . Maar ik ben paar dagen in middelkerke. Welke man kan dan ontvangen in de voormiddag om samen mijn eerste ervaring opdoen met mannen. Omgeving de casino.  
Exhibit Slet 48 jaar Antwerpen - Mechelen
exhibit gaat weer naakt wandelen en ....
ik heb vandaag al eens naakt gaan wandelen had een Nate eikel en hij was lekker stijf ik werd door verschillende mannen bekeken en ook betast ik voelde wat handen aan mijn ballen tepels lul en werd gekeurd ik moest me helemaal uitkleden en wat rondlopen in mijn blootje heb dan ook enkele mannen sf getrokken hun zaad geproefd en lekker gepijpt hun tepels gelikt en voelde ook wel een tik in mijn ballen en op mijn kont ik werd helemaal geil en heb dan ook gespoten terwijl er 5 mannen op stonden te kijken ik wil dit graag overdoen wie heeft en de komende dagen nog zin in soft BDSM kan met goede afspraken  

exhibit gaat weer naakt wandelen en ....
joketravje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
U lekker laten Pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

U lekker laten Pijpen door travje
Elodie trav 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Sletje is geil en wil geneukt worden
Ik zit in een heterorelatie, maar heb een bikantje waarbij ik eens de andere kant als vrouw zijnde wil ervaren. Ik heb veel vrouwenkleren die mij goed staan. Aangezien ik een latrelatie heb, is ontvangen geen probleem op sommige dagen.  

Sletje is geil en wil geneukt worden
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Advertentietekst : Ervaring niet nodig, 300% discreet, enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.Vandaag? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. DOEN. Geen gasten die niet durven, vriendschap kan ook. Echt kunnen afspreken. Maandagen na 15 uur, andere dagen rond 19u of zondagen.  

Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Picklick thee 55 55 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Picklick thee 55
Dag heren, ik val op jonger en ben 55, 176, 82, 16 x 4,5. Wie komt er af nu hier in mijn buurt voor outdoor ? Wie heeft zin om te pijpen en/of om gepijpt te worden ? Kan soms ook overdag op werkdagen, morgen bijvoorbeeld. En dan lukt ontvangen bij me thuis vaak ook.  

Picklick thee 55
15 dagen
Johan 70 jaar Antwerpen - Beerse
Op zoek naar leuke vriend
70 j man is reeds enige tijd op zoek naar een leuke man uiterlijk en leeftijd niet belangrijk voor een leuke vriendschap met dat ietsje meer. Kan niet ontvangen maar wel verplaatsen het liefst overdag of 'avonds op weekdagen. Mail me indien interesse Je krijgt altijd antwoord ! Fakers zich onthouden aub  
  1   2   3   4   5