Zoeken naar dagen

Uw zoekactie voor dagen leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
Ikke 37 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Blowjob
Hey, voor de komende dagen zoek ik een discrete hygiënische man die ik mag pijpen, klaarkomen doe je waar je wilt, leeftijd van geen belang, zolang hij maar lekker stijf is. Jij mag passief blijven en lekker genieten.  
29 dagen
Tom 47 jaar Antwerpen - Kapellen
Gespierde jongeman gezocht
Welke gespierde jongeman vindt het leuk om zijn lichaam aan mij te tonen? Laat mij je spieren zien en voelen wanneer je ze opspant... Laat me ook weten wat jij graag hebt en we maken er leuke afspraak van! Tijdens weekdagen kan ik mij het gemakkelijkst vrij maken. Tot snel  
29 dagen
Paasbuddy 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
wie ook op zoek naar warme vriendschap?
Hallo, Wie net als ik gay single op zoek naar warme vriendschap ,indien je geen roker bent en geen baard of snor reageer massaal , dad/son, eigen leeftijd welkom voor iets moois en duurzaams op te bouwen daarom geen relatie. Gehuwde en in relatie gelieve zich te onthouden want deze kunnen toch niet afkomen want in hun dubbelleven hebben ze te weinig beweeg mogelijkheden. Ik kijk er alvast naar uit en in ieder geval fijne paasdagen voor iedereen ! grts en warme knuffel.  
29 dagen
Aaron 21 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Dinsdag en woensdag alleen op het app van mijn ouders
Yep. Ik ben een jongen van bijna 23j . Ik ben die dagen alleen op het app van mijn ouders . Ik zou graag eens ingeleid zijn in mannen seks. Nog nooit gedaan. Wel 1 keer seks gehad met een meisje op mijn 19de. Welke jongen van dezelfde leeftijd en ook nog maagd bij mannen wil samen ontdekken . Om erin te komen kan je blijven overdag . Zodat we tijd hebben om alles zeer rustig te ontdekken . Voor oudere en fakers tegen te gaan vraag ik bij jullie mail je ouderdom en mensen met domme vragen en niet voldoen vliegen zo wie zo in de prullenbak. Ik ben bijna 23 179 67 Mooi volledig geschoren en een gewoone pik van 18x3 . Ik zoek zeker geen grotere pik niemand is groot geschapen  
29 dagen
Sissybottom 63 jaar Antwerpen - Rumst
Sissyborrim zoekt dominante top om mij te neuken.
Ik ben ern jonguitziende zestiger en ben sissyvottom. Ik zoek een dominante top om mij grondig en diep te neuken. Tongzoenen en pijpen ook. Ik hrb een vrouwelijk lichaam metbkleine tieten. Ik kan alle dagen ontvangen want ik woon alleen. Liefst boven de 50 jaar maar is niet verplicht. Black manben ook welkom.  
29 dagen
Steve 45 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Op zoek naar paaseieren voor mijn mondje te vullen
Voor de komende paasdagen mannen die interesse hebben om mijn mondje te komen vullen met hun lekkers ? Heb vrij paasweekend en zoek eitjes Wie wil mij helpen en genieten ?  
30 dagen
bikerel 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
zoek fwb - enkele dagen alleen thuis
ik ben bigehuwde man 45 179 65 en op zoek naar eveneens biman tussen 35 en 55j voor regelmatig als friend with benefits. Rustige opbouw, steeds safe seks. Ben alleen thuis enkele dagen volgende week en kan dus vrij ontvangen overdag of 's avonds. Hou van rukken pijpen strelen tongen en safe neuken, ben versa. Bij interesse, graag reactie met meer dan één zin, je stats en wat je precies zoekt. Foto mag altijd, maar kan ook bij verder contact.  
  1   2   3   4   5