Zoeken naar dik

Uw zoekactie voor dik leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Biman zoekt top xl
Ik zoek groot en dik geschapen top 18+ 19+ 20+ xl, die mij diep en hard wilt neuken, safe en discreet. Ik kan zonder probleem ontvangen. Alleen reactie met foto van jou glad geschoren paal is een pluspunt  

Biman zoekt top xl
11 dagen
Veejay 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Ik zoek voor volgende week
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
12 dagen
Op zoek 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Zoek stinkende lul om te pijpen
Ik zoek geurige pik om klaar te pijpen en vies kontje om proper te likken. Liefst 50+ en gezet of dik. Graag kleine pik en weinig of niet behaard. Ik doe dit geblinddoekt, dus anoniem. Kan enkel ontvangen. Stuur dominante mail met foto van je speelgoed om verder af te spreken.  
13 dagen
Felix 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste maal
Is er iemand met ervaring die mij vanmiddag of avondkan laten pijpen en mij (safe) wil ontmaagden ? Dik gebouwd, 56jr, 16x3, baard. Jij neemt het voortouw, ik volg.  
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
pijpen mond diep neuken
hoi ik ben er 58j 1.65gr 63kl me paal is 17cm op 5 dik in kaal zoals me balzak ook in me kontje ook ik kan nu naakt ontvangen tot 11.30 ik pijp graag aan de eikel zuigen doe ik ook melken ook zelf heb ik het graag zijn er hier verpleger of en dokter om me onderzoeken heb koors in me keel doe pijn laat me iets weten ik kan in natura betalen  

pijpen mond diep neuken
15 dagen
Felix 54 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Eerste ervaring
Vanavond vanaf 20u en morgen tot 14u ben ik vrij en zou ik eens een man met ervaring willen ontmoeten om mij oraal en anaal te ontmaagden. Ben 56jr, 1m82, dik en 16x3. Wederzijds kan ook. Had al eens ad geplaatst maar er is toen iets mislopen met de mails. De kandidaten van toen mogen natuurlijk ook terug reageren.  
Peter Degroote 48 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Zoek xl
Zoek xl, om klaar te pijpen door mijn gloryhole, niet oud en dik aub, poppers beschikbaar, ik zet deur op een kier, ik pijp enkel.  

Zoek xl
Fistée 45 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Fisten buttplugs en strapon fuck
Hey maandag vooravond en avond en dinsdag namiddag zoek ik dominante man eender welke type groot klein dik of dun die mij in kont neukt met dildo of fist of buttpluggen induwt Ik kan enkel verplaatsen van de kuststreek tot aalst gent waasland ook op motel of sauna of club mogelijk Jij indien jonger dan 40 toch ietwat rugbytype Ikzelf sta op de foto's Ook oudere alleenstaande man of weduwnaar of ...  

Fisten buttplugs en strapon fuck
17 dagen
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man top dik en groot geschapen en besneden ...zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom graag goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt, voorkeur: alleenstaande of weduwnaar...afstand wel aanneembaar, jongeren zich te onthouden.  
17 dagen
FWB 30 jaar Antwerpen - Hoogstraten
30&35 MM LF 4 XL/XXL Top FWB
Hey , Wij 2 gay gasten (koppel 30 bttm en 35 side) van prov Antwerpen (Hoogstraten) zoeken een XL of XXL top als FWB. De bttm kickt op groot en/of dik geschapen en kan een echt sletje zijn ;). De ander kijkt graag en doet ook mee. Eerste keer 4 us … Wel een max leeftijd van 40 jaar! Als je interesse zou tonen, laat maar een bericht achter, antwoordt sowieso verzekerd. Wel liefst meer dan 1 woord. Eerst kijken of het matcht, dan pas afspreken. Grts  
  1   2   3   4   5