Zoeken naar dik

Uw zoekactie voor dik leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Hebzin 49 jaar Antwerpen - Wilrijk
In laadbak vrachtwagen rond de middag
Ik ben een verzorgde, denk redelijk goed uitziende en niet dikke bischierige man. Ben rond de middag met kleine vrachtwagen in omgeving Wilrijk en zoek minstens gelijkaardig voor pijpdate. Dus verzorgd, wat goed uitziend en niet dik. Pijpdate actief en/of passief af te spreken en afhankelijk van de klik. Stats 175/73/13. Dus niet heel groot geschapen maar mooi van vorm en verhoudingen. Koppel m/v mag ook altijd reageren met voorstel en daarbij is uiterlijk niet van belang en mag dan gerust ook bv voller gebouwd zijn.  
20 dagen
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
zoek top met dikke penis
Ik ben zelf 46j/186cm/80 kg uit Oostende en zoek een top die (vooral) dik geschapen is (5cm +). Mag gerust iets worden op regelmatige basis. Iemand met een collectie speeltjes om mijn kontje op te rekken mag ook gerust reageren :)  
21 dagen
klein 59 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
zoek iemand voor regelmatig
IK ben man mollige man van 59 en klein geschapen. Zoek iemand om regelmatig te ontmoeten . Heb nog niet veel bi ervaring. Ik ben bott type . Graag iemand die niet te dik is geschapen. Afspraak zou door kunnen gaan op vrijdag door de dag of ergens avond.Mag ook iemand zijn met geen of weinig ervaring, maar iemand ervaren mag ook .  
21 dagen
bikerel 44 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
zoek goede maat / friend with benefits
Ik ben misschien op zoek naar een speld in een hooiberg, maar wie niet waagt, niet wint : ik ben biman in relatie, veertiger, 1m79, 66kg en op zoek naar een vriendschapsrelatie met dat extraatje meer m.a.w. we zien elkaar regelmatig, ook eens om iets te gaan eten, een uitstapje, eventueel samen sporten of andere activiteit en daarnaast genieten we samen van geile momenten. Je houdt zeker van rukken, pijpen, strelen en tongen. Meer is mogelijk, maar duidelijk steeds safeseks. Ik ben versa en zoek versa of top, dus ik zoek geen bttm. Graag tussen 30 en 55 jaar. Je hoeft geen topmodel te zijn, dat ben ik ook niet. Niet dik aub. Wel mannelijke look. Wat gespierd is pluspunt. Zeker discreet, hygiënisch, goede communicatie en tijd kunnen vrij maken om elkaar regelmatig te ontmoeten, een "echte" friend with benefits dus. Ik kan soms ontvangen, ik kan ook verplaatsen. Kan je je hierin vinden, reageer dan aub met meer dan 1 zin en wat info over jezelf. Foto mag, maar kan ook late  
20 cm en dik 28 jaar Antwerpen - Kapellen
Lick my balls, suck my cock and swallow my seed.
20 cm. Grote, gespierde kerel. Ik zoek iemand onderdanig om me vandaag nog te zuigen. Enkel reageren als je ook mijn zaad slikt. Kleiner, jonger en/of femboy heeft voorkeur maar is geen 'must'. Ik ontvang enkel.  

Lick my balls, suck my cock and swallow my seed.
22 dagen
bikerel 44 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
op zoek naar echte maat / fwb
Ik ben misschien op zoek naar een speld in een hooiberg, maar wie niet waagt, niet wint : ik ben biman in relatie, veertiger, 1m79, 66kg en op zoek naar een vriendschapsrelatie met dat extraatje meer m.a.w. we zien elkaar regelmatig, ook eens om iets te gaan eten, een uitstapje, eventueel samen sporten of andere activiteit en daarnaast genieten we samen van geile momenten. Je houdt zeker van rukken, pijpen, strelen en tongen. Meer is mogelijk, maar duidelijk steeds safeseks. Ik ben versa en zoek versa of top, dus ik zoek geen bttm. Graag tussen 30 en 55 jaar. Je hoeft geen topmodel te zijn, dat ben ik ook niet. Niet dik aub. Wel mannelijke look. Wat gespierd is pluspunt. Zeker discreet, hygiënisch, goede communicatie en tijd kunnen vrij maken om elkaar regelmatig te ontmoeten, een "echte" friend with benefits dus. Ik kan soms ontvangen, ik kan ook verplaatsen. Kan je je hierin vinden, reageer dan aub met meer dan 1 zin en wat info over jezelf. Foto mag, maar kan ook bij  
23 dagen
Top 43 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ik zoek bottom
Ik ben 44 179/77 behaard Wat zoek ik :- iemand die vandaag met mij mee wil gaan. Een vrouw is niet mooi, maar ze is gewoon en ook dik. Wat nodig is, is een jonge man die seks heeft met een vrouw en tegelijkertijd aan mijn penis zuigt. Het moet een jonge man zijn die niet ouder is dan 35 jaar en niet behaard is. Ik wacht op uw berichten met een persoonlijke foto van u, dat wil zeggen een foto van uw gezicht. Ik heb geen foto's van uw penis nodig. Als er geen foto bij de e-mail is gevoegd, ontvangt u geen antwoord.  
24 dagen
Cumsletje 40 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Ik zoek een man met overgewicht
Zijn er mannen hier die heel dik zijn zn graag gepijpt en gerukt worden? Ik ben een slanke 40 jarige vent die heel graag een dikke man wil verwennen tot ie over me heen spuit. Grote van pik doet er niet toe. Zolang je maar maarwil verwend worden en datje me ontvangt. Ik kom graag meermaals langs om je nu en dan eens te verlossen van je zaad  
24 dagen
love 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
zoek vaste sexpartner of relatie eventueel.
Hallo , Wie net als ik gay single geen baard of snor en vooral geen roker is op zoek naar tederheid en menselijke warmte op vaste basis ,Dad /son , eigen leeftijd, niet te dik wees welkom om iets moois een duurzaams samen op te bouwen (fwb/realtie) mogelijkheden genoeg om een match te maken , gehuwde en in relatie gelieve U te onthouden want daarmee kan je toch niks opbouwen.Spreekt dit je aan reageer massaal ... Ik kijk er alvast naar uit Grts en tot horens...(dit is een eerlijke advertentie)  
25 dagen
Pijpgeil 46 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Dikke pik gezocht die ik mag zuigen
Voor vanavond op zoek naar een dikke pik ( lengte minder belangrijk, vooral dik kick ik op ) die ik met mond mag laten spuiten. Jij kan ontvangen, ergens buiten of in jouw wagen, dit in de omgeving. Vooral hygiëne belangrijk. Is voor vanavond. Reactie met beschrijving van materiaal aub  
  1   2   3   4   5