Zoeken naar doe

Uw zoekactie voor doe leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Doll fijn 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Mr.S. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Alvast een voorsmaakje
Je komt binnen. Ik kijk je diep in de ogen. Mannelijk, maar tegelijk ook speels. Dominant, maar tegelijk ook zacht. Ik glimlach en stap op je toe. Mijn handen nemen je schouders vast en traag maar zonder aarzelen komen mijn lippen dichter bij de jouwe. Ik hou even in, om je te teasen, om te luisteren of ik je hart niet hoor kloppen van de spanning. Een ondeugende grijns maakt zich meester van mijn gezicht. Dan kus ik je vol op de lippen, eerst zacht, daarna steviger, intenser, passioneler. Mijn handen glijden langs je rug, je geniet. "Je ziet er echt leuk uit" fluister ik in je oor, "maar toch... je lijkt het iets te warm te hebben", daar is die grijns weer. Zacht maar zelfzeker duw ik je met je rug tegen de muur, neem je bij de polsen vast en doe je armen gestrekt boven je hoofd. “Hou ze daar”, fluister ik, waarna... waarna... tja, ik kan je toch nog niet alles verklappen. Dus stuur me een bericht en... beleef het misschien zelf ;-)  

Alvast een voorsmaakje
22 dagen
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen ontdekken
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m73, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
22 dagen
Stan 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Lust
Hey ladies, ik ben een 41 jarige viriele man die op zoek ik naar de iets mollige vrouw/meisje die net als ik heel dikwijls wel de goesting heeft maar nergens terecht kan. Us eerste maal ik dergelijk verzoek doe e´ kans zal eerder klein zijn maar hey... wie niet waagt... you never know! Wat zoek ik? Eisen zijn absoluut niet hoog maar is de bedoeling dat we allebei genieten. Leeftijd speelt niet veel rol, hygiëne en discretie des te meer. Hou van de iets vollere dames... Hopelijk kan iemand zich hierin vinden, eentje us genoeg;)  
22 dagen
Superbeffer 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
23 dagen
Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Samen plezier
Hallo daar, ik ben een student van 22 en ik ben op zoek naar een dominante vrouw om samen mee langere tijd plezier te hebben. Denk zo ongeveer aan fwb. Ik kan wel niet ontvangen. Ik ben 1m80 lang, slank gebouwd en doe regelmatig aan sport. Mijn penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Hopelijk tot binnenkort😊  
Vertegenwoordige 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vertegenwoordiger - Rolplay
Ik ben op zoek naar dame die me in de week na 17u ennop Vrijdag na 15u kan ontvangen . Je wil verbouwen aan je woning en ik help je verder en dit kan ontaarden van masturberen to neuken alles is mogelijk op uw vraag en met discretie en hygiëne als voornaamste voorwaarde . Dit om op regelmatige basis te doen. Ik ben singel 47 j en werkzaam te Deerlijk en woonachtig te Gulllegem . Doe u voorstel , liefst zonder financiële bedoelingen .  

Vertegenwoordiger - Rolplay
Nep dokter 64 jaar Antwerpen - Duffel
Wie maakt mijn fantasie waar
Welke vrouw wil zich eens laten onderzoeken door een nep dokter ik gebruik geen instrumenten en kan niet ontvangen. Wat doe ik wel ik bekijk grondig uw naakte lichaam betast je buik je borsten en kijk tussen je benen zit aan je schaamlipjes en clitje en breng vinger(s)in evt ook anaal. Ik heb geen seks met u. Ik verplaats tot max 30km . Je kan een afspraak maken op een namiddag in de week tussen 14 en 15 uur of zaterdag tussen 9 en 10 uur.  

Wie maakt mijn fantasie waar
Tim 43 jaar Antwerpen - Lier
zin in een hete avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

zin in een hete avond?
nep dokter 64 jaar Antwerpen - Duffel
Wie maakt mijn fantasie waar
Welke vrouw wil zich eens laten onderzoeken door een nep dokter ik gebruik geen instrumenten en kan niet ontvangen. Wat doe ik wel ik bekijk grondig uw naakte lichaam betast je buik je borsten en kijk tussen je benen zit aan je schaamlipjes en clitje en breng vinger(s)in evt ook anaal. Ik heb geen seks met u. Ik verplaats tot max 30km . Je kan een afspraak maken op een namiddag in de week tussen 14 en 15 uur of zaterdag tussen 9 en 10 uur.  

Wie maakt mijn fantasie waar
  1   2   3   4   5   6   7   8