Zoeken naar doe

Uw zoekactie voor doe leverde 80 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tim 43 jaar Antwerpen - Lier
zin in een hete avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

zin in een hete avond?
nep dokter 64 jaar Antwerpen - Duffel
Wie maakt mijn fantasie waar
Welke vrouw wil zich eens laten onderzoeken door een nep dokter ik gebruik geen instrumenten en kan niet ontvangen. Wat doe ik wel ik bekijk grondig uw naakte lichaam betast je buik je borsten en kijk tussen je benen zit aan je schaamlipjes en clitje en breng vinger(s)in evt ook anaal. Ik heb geen seks met u. Ik verplaats tot max 30km . Je kan een afspraak maken op een namiddag in de week tussen 14 en 15 uur of zaterdag tussen 9 en 10 uur.  

Wie maakt mijn fantasie waar
27 dagen
Vincent 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Goldenshower gezocht
Ik probeer het toch nog maar eens via deze weg om een goldenshower te zoeken van een vrouw. Leeftijd en uiterlijk maken niet uit, hygiëne wel. Het is al een tijdje een fantasie van mij om eens een goldenshower te krijgen en ben daar dus ook al even naar opzoek, verschillende manieren geprobeerd maar helaas zonder succes (wat ik aan de ene kant wel begrijp). Denkt u mij te kunnen helpen met mijn fantasie dan help ik u ook graag met uw verzoek, fantasie of verlangen. Veel is bespreekbaar mits respect en discretie. Bij interesse wil ik wel een foto van mezelf sturen en meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe. Hopelijk tot snel. :))  
Object 23 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Deze week in de avond
Hey ik ben opzoek naar een dame of koppel die me deze week op een avond kunnen ontvangen of kunnen verplaatsen naar mij thuis Wat heb ik te bieden ik bied me zelf volledig aan zowel als boytoy als huishoudslaaf en als dienaar ik zal alles proberen en wil alles eens meemaken Als we goede afspraken maken kan u zelf blijven eten en zal ik alles voorzien ? Kom ik naar u thuis dan kan ik eventueel eerst nog even schoonmaken als u wenst en daarna doe ik alles wat u verwacht ik droom hier al zo lang van mvg s Ik ben 23 jaar 1m78 67kg Normaal postuur Onderaan mooi geschoren En goed geschapen kusjes  

Deze week in de avond
28 dagen
slaaf 49 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
KINKY dame gezocht voor vaste langdurende relatie
Hallo, ik ben vrijgezel maar ik zoek een KINKY vrouw om mee door het leven te gaan. Samen wonen, die toestanden... maar een vrouw dat zich sexy voelt en me af en toe een KINKY opdrachtje geeft. Ik geniet van de liefde te bedrijven (ik vertel het saai) maar ik wil dit spannend beleven. Ik ben een beetje onderdanig ten opzichte van een vrouw. Ik luister en doe alles voor haar, wanneer ze me blijft graag zien. Afkomst, kleur, kinderen... zijn geen voorwaarden voor mij. Alleen iemand dat jonger is dan mezelf en zich knap en sexy voelt en dat zich graag laat verwennen als een vrouw door een lieve man.  
Mr.S. 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Alvast een voorsmaakje...
Je komt binnen. Ik kijk je diep in de ogen. Mannelijk, maar tegelijk ook speels. Dominant, maar tegelijk ook zacht. Ik glimlach en stap op je toe. Mijn handen nemen je schouders vast en traag maar zonder aarzelen komen mijn lippen dichter bij de jouwe. Ik hou even in, om je te teasen, om te luisteren of ik je hart niet hoor kloppen van de spanning. Een ondeugende grijns maakt zich meester van mijn gezicht. Dan kus ik je vol op de lippen, eerst zacht, daarna steviger, intenser, passioneler. Mijn handen glijden langs je rug, je geniet. "Je ziet er echt leuk uit" fluister ik in je oor, "maar toch... je lijkt het iets te warm te hebben", daar is die grijns weer. Zacht maar zelfzeker duw ik je met je rug tegen de muur, neem je bij de polsen vast en doe je armen gestrekt boven je hoofd. “Hou ze daar”, fluister ik, waarna... waarna... tja, ik kan je toch nog niet alles verklappen. Dus stuur me een bericht en... beleef het misschien zelf ;-)  

Alvast een voorsmaakje...
28 dagen
Dirk 59 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Speels
Zijn er vrouwen of meiden doe graag stout chatten smssen of mailen.. ik nie vrije man doe dit graag en wie weet wat nog kan.. leeftijd speelt geen rol mail me gerust.. kusje ok je kutje xx  
29 dagen
Philippe 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Niet alleen de lente kriebelt ...
Nu de bloembollen met een knal openbarsten, de meisjes de kuiten ontbloten en de pallus impudicus in bloei staat, wordt het tijd om opnieuw een stapje in de wereld te zetten. Ik doe dit graag met een lieve, speelse vrouw die een vlotte babbel heeft en zich net als ik aan de lentekriebels wil overgeven. Ben jij de dame die op zoek is naar een spannende vriendschap met een man die een groot gevoel voor humor heeft, brede interesses, een luisterend oor kan bieden maar ook wat te vertellen heeft? Dan kunnen we misschien een koffie gaan drinken (of een ijsje gaan eten) als eerste kennismaking en als opstapje naar een volgende date. Lijkt zo'n eerste stap naar en lente vol pret onder - of als het weer het toelaat zonder - de lakens je wat, dan zie ik je graag in m'n mailbox verschijnen.  
29 dagen
Marcel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wat zoek ik een liefst 65+ vrouw die nog van lekkere sex houd om te verwennen
Dag lieve oudere dames hier ik ben Marcel een niet onknappe man die al altijd een zwak gehad heeft voor oudere vrouwen.Daarom zoek ik hier een liefst 65+ vrouw die er van droomt om zo nog eens lekker verwent te worden met heerlijke sex en nog eens graag wil beleven waar ze nu van droomt op gebied van genot.Ik doe alles met respect en vrouwvriendelijkhed u alleen laten genieten van wat jij wil.Ik bied u 100% hygiëne en discretie en verwacht dit ook zij die er zin in hebben laat maar weten ik kom met veel plezier naar u toe en heeft u waar je naar verlangt uw lichaam zo nog eens lekker laten sideren van genot welke oudere vrouw droomt daar nog eens niet van en ik heb een zwak voor ouder natuurlijk kan jonger ook reageren.Groetjes Marcel.  
30 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames.Of koppeltje .
Hoi, deze single man van 47j niet roker 195m groot. Voorzien van xl lul met goede uithouding. Kan morgennamiddag iets leuk doen met u, kan ontvangen of verplaatsen. Hou van high heels, jouw eindeloos verwennen door middel massages, of met jouw of mijn speeltjes. Heb reeds vele fwb gehad nu wil ik er terug eentje maar ook om elkaar af en toe te helpen en niet enkel voor seks.Ik kan zachtjes zijn tot iets harder , besneden en gesteriliseerd. Wie doet me leuk voorstel liefst niet rokers , voor de koppeltjes ik ben lichtjes bi , ikzelf momenteel poly ingesteld vandaar dat ik deze oproep doe ik heb nood aan warmte van jullie heb ook massagetafel waar vele mogelijkheden zijn . Wie mij chakra massage kan geven mag ook reageren .Xxx.  
  1   2   3   4   5   6   7   8