Zoeken naar dominante

Uw zoekactie voor dominante leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
david 36 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
dominanten 50plusser gezocht
Morgenochtend rij ik van Roeselare naar koksijde. Onderweg heb ik zin om bij een dominante senior te stoppen die me lekker onder handen neemt. Ik ben een uurtje van volledig van je. Maar mijn fantasie is om gemolken te worden/terwijl ik gefist wordt. Wie ontvangt me voor plezier. Ik ben een 36jarige goed uitziene normaal gebouwde mannelijke man.  
18 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-102-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
18 dagen
Johan 47 jaar Limburg - HASSELT
Gedomineerd worden
Hallo ik zoek voor morgen (dinsdag 9/4) een dominante persoon (trans/trav/cd/m) die mij wil als zijn rim en pijp slaafje wilt hebben. De bedoeling is dat je mij vastbindt en mij dan lekker lang je gedwongen laat pijpen tot je meerdere keren klaarkomt in mijn mond en je lekker diep laat rimmen jij blijft gewoon de hele tijd passief en trekt mij op het einde gewoon af. Voorwaarde zijn wel jij kan ontvangen, draagt nylonkousen (deze worden meegebracht door mij) en bent anaal gespoeld en intiem geschoren. Foto van je gerief hoeft niet maar indien je te groot geschapen bent mag je mij ook neuken (met condoom) ik ben gespoeld dus stuur zeker je stats door.  
19 dagen
Movl33 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nog bottomsletje wakker met zin?
Wie heeft er nog zin in harde actie vannacht? Dominante bi top hier, 33, net, 17 cm, veel zaad. Als je komt kan je u verwachten aan naakt pijpen op je knien, doggy met condoom in je kont en een ferme lading zaad over je gezicht of in je mond! Wie durft reageer snel met foto en als je me bevalt stuur ik meteen adres! Enkel bottom reacties aub!  
19 dagen
Marc 52 jaar West-Vlaanderen - Menen
Zoek dominante man
Welke dominante man, 55plus mag zeker, volslank ook, wil mij als likslaaf lustslaaf speelslaaf??? Veeeeeeeeeel kan. Wel zeer discreet!!  
19 dagen
Bibttm 39 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanig verlangen naar gangbang
Hallo mannen, ik ben een Biman die al een tijd onderdanige gevoelens heeft. Daar wil ik nu toch eens aan toegeven. Dus ben ik op zoek naar een oudere man (top) die me kan ontvangen en me men onderdanige kant laat ondekken. Het idee het lust sletje te zijn van een oudere dominante man maakt me hoerig geil. Men mond en kont laten gebruiken voor uw plezier en genot. Veel mogelijk. Van tongen pijpen likken, neuken (met condoom) tot bondage, ballgag, toys, spanking, plas over me (lijkt me het ultieme onderdanige gevoel na gebruikt te zijn of tijdens gewoon ondergepist worden). Deze top man ontvangt me en ziet het zitten om na getest en gekeurd te worden van je eens hete avonturen te beleven. Eens een sexcine samen, of eens een gangbang met nog enkele oudere top mannen waar u me dan als uw hoer aanbied. Mannen die de gangbang willen meedoen mogen ook al sturen maar ik zou die willen laten doorgaan op vrijdag 31mei dus nog even te gaan. Eerst die top vinden die me zen slet maakt. 39 190 89 18  
19 dagen
Onderdanige man 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
33 jarige man zoekt dominante top
Ik ben een 33 jarige man op zoek naar een dominante man voor een date. Je kan ontvangen en hebt ervaring. Je bent bereid om je door mij te laten pijpen en mij te neuken. Ik verplaats me binnen west vlaanderen.  
19 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
19 dagen
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje
Dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje om paal te verwennen , pijpen en slikken...liefst in de regio..174-89-50... 18_5  
20 dagen
Slaaf J 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Semi ervaren slaaf zoekt spel.
Dag beste en hopelijk dominante lezer. Hier een slaaf van 23j al vaker met Meesters afgesproken. Mijn stats zijn 1m76 76kg 17*6. Ik ben een lust slaafje die graag naakt bekeken word of mee gespeeld resent geleerd dat naakt moeten sporten heel leuk is dus wil dit zeker verder verkennen. Pijpen en neuken is bespreekbaar. Hou zelf heel hard van een goede lange milking/edging sessie. Naakt huishouden doen met edging als korte of lange pauze hoe u dat wenst. Indien u dit leest en intresse heeft in mij hoor ik graag van u en wat u met me zou willen doen. Hopelijk tot snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10