Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 49 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Berr 26 jaar Antwerpen - Bonheiden
Submissive zoekt...
Hoi! Ik be een virile, niet onknappe, 26 jarige jongeman. Ik zou graag mijn horizon verruimen binnen BDSM en ben hiervoor opzoek naar een Meester(es) of koppel. Ben jij op zoek naar een volledig naar uw wens op te werken subje? Mail me dan met je ideale eerste sessie! Groetjes  
Geert 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
P&P
Mocht een specifieke fetish een goede basis zijn om een relatie op te bouwen dan zou ik wellicht gewoon op zoek gaan naar een leuke vrouw met heimelijke (of uitgesproken) plas&poep fantasieën. Gelukkig is dat niet het geval en zijn er veel meer factoren die moeten goed zitten: Dus zoek ik gewoon een leuke vrouw (40+) die eens wil daten met een single man van 49. Een leuke avond ergens en we praten dan over alles behalve het eerste punt want dat weten we dan eigenlijk gewoon al. Kei-gemakkelijk toch?  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (wel 18+), ras of uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie, zin voor het avontuur en wil om te dienen wel. Vooral aandacht voor mindplay, bondage, lust. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me een mailtje; altijd snel antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
Nick 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vrouw gezocht voor fisting fantasie
Ik ben 38 jaar en vrijgezel, 1.78m groot en een beetje struis gebouwd. Welke vrouw staat open (letterlijk en figuurlijk) om eens lekker gefist te worden? Eerst traag beginnen met 1 vinger, al snel een 2de en een 3de. Daarna mij hele vuist... Ik ben van regio Oostende Bredene. Foto op aanvraag  
Voetverwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (wel 18+), ras of uiterlijk zijn van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur wel. Aandacht gaat vooral naar mindplay, bondage, .... Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me dan een mailtje; altijd antwoord. Cuckoldkoppels mogen zeker ook reageren.  
Dreampleaser 54 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
eerste (pijnlijke?) stapjes...
Dames, je hebt er (veel) over gefantaseerd, maar de stap nog niet genomen... wil je het dan toch eens proberen, dan ben je aan het goede afres om eens na te gaan wat je wil, touwen, gewichten, knijpers etc.. klaarkomen ( al dan niet op bevel... enz. Interesse? Laat maar weten.  
Mondslaafje 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Mondneuker gezocht
Ik zoek iemand voor het volgende scenario: op mijn knieën gezeten pijp ik je eerst rustig en langzaam lekker stijf en geil. Op een bepaald moment neem jij het over en je begint mijn mond te neuken, eerst langzaam maar telkens stoot je dieper, harder en sneller. Je neemt mijn hoofd vast om ervoor te zorgen dat je penis diep en tot de laatste cm in mijn mond verdwijnt en ik me niet kan terug trekken, tot je ballen tegen mijn kin klotsen en mijn neus jouw buik raakt. Zelfs als je merkt dat ik het zwaar heb hou je daar geen rekening mee en ga je op jouw tempo door tot je jouw ballen diep in mijn mond of keel leegspuit of je in mijn gezicht klaarkomt. Of je klein of groot geschapen bent speelt weinig rol. Je bent wel uutgesproken dominant en je wil op die manier genieten. Ik ben 52 jaar en slank gebouwd. Bij een wederzijdse klikt kan het regelmatig en meer. Ik kan niet ontvangen, als jij ook niet kan ontvangen kan een date op een kamer.  
Stef 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Corrigerende spanking
U ziet uw vrouw dolgraag... maar u wordt wanhopig van een ongepast gedrag dat zij blijft vertonen? Kan ze het bvb niet laten te flirten met andere mannen, betaalt u zich blauw aan haar verkeersboetes of shopverslaving, is ze een onverbeterlijke neuspeuteraar of nagelbijter? Ik ben een gediplomeerd psycholoog die u graag verder helpt om haar op het rechte pad te krijgen, door haar eerst verbaal te confronteren met haar onaanvaardbaar gedrag, gevolgd door een grondige (maar niet extreme) spanking tot ze een gloeiend rood achterwerk heeft (maar geen striemen of kneuzingen) Bij extreme weerspannigheid gebruik ik wel bondage en/of gag, en eindigt de spanking pas wanneer ze een zelfvernederende opdracht met overtuiging uitvoert. Na de spanking gaat ze nog even in de hoek staan met haar handen op haar hoofd, zodat de geleerde les goed kan inzinken, terwijl wij nog wat napraten. Ook vrouwen die hulp zoeken voor het onaanvaardbaar gedrag van hun echtgenoot mogen reageren.  
bert 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
bi-slaaf zoekt Meester of Meesteres
Ben een bi-man (hou van crossdress) die graag een Meester of Meesters zou dienen. Uw genot staat op de eerste plaats, kan me vrijmaken overdag tijdens de week. Verplaats me regio Brugge-Kust  
  1   2   3   4   5