Zoeken naar eerst*

Uw zoekactie voor eerst* leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
Mr. D. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste stapjes in de wereld van bdsm
Hallo, ik ben hier op zoek naar een onderdanige vrouw die haar eerste stapjes in de wereld van BDSM wilt zetten. Droom je daar al lang van maar heb je het nog nooit gedurfd? Reageer nu dan maar snel. Grtz.  
creampie and pee 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Champagne
Ik, een mannelijk bi slaafje ontmoet graag een Meesteres of koppel voor een glaasje champagne. Ik breng uiteraard een flesje mee. Terwijl Meesteres, dame, koppel een glaasje drinken moet ik wachten om te drinken want Meesteres, dame zal eerst mijn glaasje vullen met haar eigen intieme champagne die ze mij nadien zal aanbieden. Uiteraard moet ik kijken hoe ze het glaasje vult, indien over laat je die gewoon over mij lopen/in mijn mond. Nadien moet ik je ook terug proper likken. Meer kan maar moet niet. Zelf ben ik een vlotte BI man, mannelijk, intiem geschoren, niet roker, besneden lolly, kan enkel verplaatsen, discretie en hygiëne verzekerd. Bij wie mag ik komen toosten?  

Champagne
30 dagen
Feetloverke 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme scheerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden? Eerste kennismaking kan ook gerust in het openbaar.  
Willem 44 jaar Antwerpen - Geel
Welke top
Ik ben een getrouwde hetero man. Welke top zou mij als eerste eens willen neuken. Ik fantaseer al heel lang om eens geneukt te worden. Ik zoek daarvoor een senior top 60 plus. En als het bevalt dan liefst vaker. 2 tops die mij als hun sletje willen mogen ook reageren. Net zoals een iemand met een flink behaarde pik. Afstand speelt geen rol. Ik doe geen car lof buiten dates. Alleen reageren met een lichaam en pik foto anders geen antwoord wegens te veel fake dat reageert  

Welke top
  1   2   3   4   5