Zoeken naar ero*

Uw zoekactie voor ero* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW , BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een vrouw, Blank, Aziatisch of Zwart 20j-65j voor relatie! Samen wandelen, iets gaan drinken, sporten, over alles praten en Erotiek! Maar die ook mijn sex slavin gaat zijn! Onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als de klik er is kan samenwonen later ook! Wil geen faker die mijn advertentie beantwoord zoals vorige keer! Wens GEEN FAKERS!  
Verwenner 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Tantra massage
Hallo ben jij de vrouw die zich openstelt om een tantra massage te ontvangen? Ik ga graag op zoek naar jou sexuele energie dmv zachte tantrische bewegingen met mijn handen. Zoekend in jou lichaam naar de erogene zones en daar de nodige aandacht voor geven...Ik ben een gentle man op zoek naar een leuke dame (+18-75) die dit samen met mij wil ontdekken. Verras me met een omschrijving van jezelf of ev foto. Romdom Mechelen en Antwerpen kan ik me verplaatsen en afspreken, bij voorkeur in de namiddag..  
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
hallo welke vrouw wil eens de dagelijkse sleur vergeten en genieten van een zalige massage. Ik laat jou heerlijk wegdromen en genieten,en ik geef zowel een erotische als relax massage dit zoals jij dit wenst. alles is heel discreet en heb er zeker geen bijbedoelingen mee. Als je zin hebt om te komen wegdromen dan is dit het moment,wie weet tot straks.  
Nalleen 45 jaar Antwerpen - Geel
BBW, mature
Hoi dames, Via deze weg zoekt een gebonden knappe man van 46 jaar een aantrekkelijk en verzorgde BBW of Chubby dame met grote borsten boven de 50 jaar die door de week zin heeft om samen leuke erotische momenten met elkaar te beleven. Sereniteit en hygiëne zijn een sterk punt. Voldoe jij aan deze beschrijving en sta je open voor een nieuw contact? Schrijf me en we horen elkaar.  
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle, rijpere (vanaf 40 jaar) dame. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Rijpere minnares voor (duurzaam) erotisch avontuur
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW, BLANK, AZIATISCH OF ZWART VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
FAKERS MOETEN MIJN ADVERTENTIE NIET GAAN BEANTWOORDEN, WEL EERLIJKE MENSEN!! Zoek een Blanke, Aziatische of Zwarte vrouw 20j-65j voor relatie! Samen wandelen, iets drinken, sporten, praten over alles! Erotiek! Maar ook mijn sex slavin gaat zijn, onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als er een klik is, kan samenwonen later ook! Wens GEEN FAKERS!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10