Zoeken naar ero*

Uw zoekactie voor ero* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
12 dagen
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Skype of Kik (lang_en_lief). Misschien tot zo?  

Massage zo dadelijk?
13 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK EEN VROUW VOOR RELATIE MAAR DIE OOK SEX SLAVIN IS VAN MIJ
Zoek een Blanke, Aziatische of Zwarte onderdanige vrouw 20j-65j voor een soort relatie! Onderdanig voor erotiek en sex! Mijn sex slavin gaat zijn en onder mijn begeleiding gaat spelen met mannen! Als er een klik is, is samenwonen ook tot de mogelijkheden! Wens GEEN FAKERS!  
13 dagen
Verwenner 42 jaar Antwerpen - Edegem
Pure verwennerij....
Misschien ben jij de vrouw die ik binnenkort eens goed ga verwennen...Ik geef graag een stoel, rug of als de klik er is een erotische massage en wie weet wat er dan volgt....iets heel intiem tussen ons beiden? Ik ben een sportieve goeduitziende man met niveau, 1m78,68kg,donker kort blond haar en blauwgroene ogen. Ik ben normaal gebouwd en casual gekleed. Ik ben discreet en verzorg mezelf goed. Kortom ik zal je niet teleurstellen....Vertel me welke massage je verlangt en wie weet heb ik vanmiddag al tijd voor jou.. ( alle leeftijden +18-75)  
13 dagen
Frank 49 jaar Limburg - Bree
Milf
Sportieve midveeriger (1.86m, 89kg, blond, verzorgd, niet roker) zoekt een verzorgde dame voor erotische dates. Jij ook op zoek? Laat even een berichtje. See you, Fr. X  
Verwenner 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Maatje meer
Ik heb een zwak voor dames met een maatje meer. Zijn hier toevallig vrouwen met wat pak aan die zijn hebben om uitvoerig verwend te worden. Een uitgebreide massage, waarbij ik echt mijn tijd neem. Deze laten overvloeien naar een ero-massage, waarbij ik dan zachtjes de binnenkant van je dijen kus, om uiteindelijk je intiemste plekje te likken. Heb je zin om te genieten tot je klaarkomt? Dan kan ik je daarbij helpen. Leeftijd maakt niet uit, hygiëne en een verzorgd voorkomen wel. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet roker, slank gebouwd, intiem getrimd en normaal geschapen. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Maatje meer
13 dagen
bartie 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
is hier een dame 70+ aanwezig?
Deze m 46j, uit het waasland, 1m84 80kg,mag er best zijn, en ja zoek naar die speld in een hooiberg : een dame 70+ die nog wil genieten van erotiek. Dan wil ik je graag leren kennen. Niks moet alles mag met het nodige respect & discretie uiteraard. En ja heb wel wat ervaring met dames die ouder zijn. Kan goed zoenen en knuffelen. Zegt dit je wat? dan hoor ik graag iets van je. Ik heb een wagen dus afstand maakt niet zo veel uit, je moet er iets voor over hebben he. Geen fakers weg ermee. warme groeten Bartie.  
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vandaag maandag
Hallo Welke dame kan ik , slanke en zeer nette gast van 45 , 1.80 m , 74kg sportief / 20/5 geschoren en zeer netjes, plezier doen met een bezoekje aan de erotische sauna in rijsel? Ik trakteer u graag opde inkom en indien gewenst geef ik u ook een lift heen en terug . Uiteraard sta ik ook open voor andere voorstellen. Ben absoluut niet fake Interesse ? Grtjs  

Vandaag maandag
13 dagen
Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10