Zoeken naar euml

Uw zoekactie voor euml leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne, no drama, en iemand die je zal behandelen/verwennen als een prinses. Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
gisteren
Ikke42 41 jaar Limburg - Beringen
Welk poesje moet geblust worden
Op zoek naar een ontembaar poesje dat eens geblust moet worden vanavond. Sportieve man. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Leeftijd of uiterlijk van minder belang. Gewoon lekkere seks. Regio Beringen en omstreken.  
jens 32 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
wie wil er nog een echte date?
Goeiemorgen iedereen, ik ben een jonge man van 32j 1m75 64kg. Ik zoek naar een toffe date. Ikzelf kan ontvangen in regio Blankenberge. Maar verplaats ook indien gewenst in ruime driehoek ( Oostende, Knokke, Roeselare). Sta zelf voor veel open en bied eerlijkheid, hygiëne en indien gewenst uiterste discretie. Leegtijd en origine niet van tel voor mij. Spreekt jou dit aan stuur gerust een mail, ik antwoord ASAP  

wie wil er nog een echte date?
gisteren
Plezier met 43 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Afspraakje(s)
Hallo dames.Heb je zin in een leuke afspraak (jes) met een man die weet hoe hij een vrouw moet verwennen?Wees dan niet verlegen en laat van je horen.Ik ben geen veel dater,hygiëne verzekerd.  
Maxim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Slanke, sportieve of magere Milf, trio, cuckold, 18+ veel kan
- Jij kan overdag ontvangen tussen 6u tem 17u. - Jij woont binnen een straal van 35 km rond Gent om mij te ontvangen. - Jij bent slank, sportief of mager. Leeftijd, klein of groot maakt niet zo veel voor me uit. Mail me graag met een foto mee in bijlage... Ik ben een mooie, lekkere, knappe, sportieve en plezante bi man. 1,78m groot, niet roker, geen bril -baard of snor, hygiënisch, respectvol, casual, sociaal en onderaan netjes geschoren. Voor veel in. Anaal, squirt en pijpen of meer... Geen mannen alleen. Milf, trio, cuckold kan wel,...  

	Slanke, sportieve of magere Milf, trio, cuckold, 18+ veel kan
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Vrouw voor leuke date of dates
Wil eens een vrouw ontmoeten die haar af en toe alleen voelt en soms ook op zoek is naar iemand om samen mee te genieten. Dit op een goeie manier, alles met respect en hygiënisch. Vind het wel belangrijk dat er een bepaalde klik is en dat je weet van elkaar waar die van geniet. Ben zelf een lieve man die positief in het leven staat. Iemand leuk ontmoeten zoek ik zeker nog.  

Vrouw voor leuke date of dates
Ben 38 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Minnaar 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rijpere minnares voor duurzaam erotisch avontuur
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een jeugdige sportieveling (1m81/67kg) die al een poosje hunkert naar een passionele erotische relatie met een stijlvolle, rijpere (vanaf 40 jaar) dame. Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Ik zoek iemand waarmee ik een vertrouwensband kan opbouwen en die wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kan afspreken...  

Rijpere minnares voor duurzaam erotisch avontuur
Billie Turf 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zomertemperaturen en dus lentekriebels
Maar worden de lentekriebels thuis niet verzorgd? Krijgen je blozende appeltjes of je rozenbloesem niet de aandacht die ze verdienen? Dan wil ik heel graag aan kruisbestuiving doen. Ik heb geen pollenallergie en ravot dus zowel graag in hoog gras als op een gemillimeterd pelouseke. Ook je aardbeitjes worden met de grootste zorg en met veel liefde behandeld. Heb je nood aan meer variëteit in je moestuintje dan heb ik jonge frisse selder in de aanbieding. Stuur me vandaag nog een volledig vrijblijvende aanvraag om je tuintje op geregelde tijdstippen te onderhouden. Geen bandwerk, wel maatwerk. Laten we samen genieten van de bloemetjes en de bijtjes en er een onvergetelijke zomer van maken. De eerste (en meteen ook enige!) klant profiteert van een fles gratis rosé bij aanschaf van 1 of meer verticuteer-sessies. Deze ranke en slanke tuinman is helemaal klaar voor het nieuwe zaaiseizoen. Doen!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10