Zoeken naar euml

Uw zoekactie voor euml leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Andre 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar intieme kapster moet dringend eens glad geschoren worden.
Dag dames hier ik ben op zoek naar een intieme kapster weet niet of hier in de regio van Gent vrouwen zijn die dit professioneel of dat er een vrouw hier is die het fijn of leuk vindt om een man eens mooi intiem glad te scheren.Lieve dames laten je jullie mij vlug iets weten want het moet dringend eens gebeuren.Liefst in regio hygiëne is er en vraag discretie doe vlug voorstel bij mag ik langskomen???  
Minnaar 53 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Minnaar zoekt een minnares 60+ (relatie of gehuwd niet van belang)
Hallo, Ik ben een goed uitziende jonge man van 53j 185, 89kg. Ben goed verzorgt en intiem geschoren. Ik ben al een tijdje op zoek naar een minnares 60+ (relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Mocht je deze advertentie aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, sms of whatsapp (geen anonieme bellers). Discretie en hygiëne staat bij mij hoog aangeschreven Groetjes,  
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. Strelen, vingeren en eventueel meer. Veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Wie? Overnachten kan ook.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze dinsdag overdag misschien?  

Spannende sliploze wandeling zo dadelijk?
Puur natuurke 55 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zijn er hier nog dames met veel schaamhaar?
Kort en eerlijk...ik zoek een toffe dame met ongeschoren schaamhaar die graag gemasseerd en uitgebreid gebeft wordt. Trefwoorden: hygiëne, discretie, vertrouwen, geen macho en respect. Als jij je hierin herkent, dan hoor ik het graag in een vrijblijvend mailtje. Dikke kus op je......x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10