Zoeken naar fantasiespel

Uw zoekactie voor fantasiespel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking voor leuke dates en zomer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Wil eens een toffe vrouw leren kennen die op een leuke manier kennis wil maken. Iemand waar het mee klikt om samen leuke dingen te doen. Alles met respect en hygiënisch. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en blauw/grijze ogen. Zit ook al even met 3 fantasieën die ik eens wil zien uitkomen ooit. Eentje hiervan is eens een vrouw zien squirten. Is iets wat ik al lang wil zien alleen nog geen vrouw tegengekomen die dit kan. Indien je mij hier eens mee en wil helpen zou dat echt super zijn. Klik en een leuke tijd is wel het belangrijkste waar ik naar op zoek ben.  

Kennismaking voor leuke dates en zomer
gisteren
PowerfulFantasy 34 jaar Oost-Vlaanderen - Denderleeuw
Fantasie, heeft u die,...?
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Bent u een dame met een rijkgevulde fantasie en wil je deze eindelijk eens echt gaan beleven? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
gisteren
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU VASTE SPEELKAMERAADJE.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Squirting lady gezocht
Is hier een ondeugende dame die het kan? Ben leuke 39j hetero happy single m, 1m85,79kg, niet slecht voorzien, en fantaseer en kick al langer om eens lekker volgespoten te worden. Welke kinky dame durft mijn fantasie waarmaken? Discretie gevraagd en geboden uiteraard. Doe voorstel ;)  

Squirting lady gezocht
François 69 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Is er een dokter in de zaal?
Ik ben een nette, goed uitziende man, 69J,  1.82m, 99kg, goed milieu en wil langs deze weg graag een afspraak maken met een dokter (vrouw of dokterskoppel) voor een volledig en taboeloos onderzoek. Je droomt of fantaseerd er over om eens "iets meer" te ondernemen met een patiënt of je hebt er ervaring mee. Dan ben ik hiervoor de juiste persoon en kan je je fantasie probleemloos waarmaken. Je ontvangt mij in je spreekkamer en ik  onderga alle handelingen volgens je persoonlijke wensen en scenario. Je ontvangt in witte stofjas met daaronder.... (af te spreken). Leeftijd niet belangrijk.  Discretie is topprioriteit en absolute noodzaak. Affligem en ruime omgeving. Meer info na je eerste reactie, eventuele bijkomende vragen welkom. Tot snel, ik kijk er alvast naar uit. Fakers niet reageren, dank u.  

Is er een dokter in de zaal?
gisteren
Maagd 30 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw ontmaagd mij?
Ik ben een 29-jarige man, 1m85, 75kg die nog maagd is. Graag wil ik hier nu toch wel eens verandering in brengen en daar heb ik jou voor nodig. Hiervoor betalen heeft mij nooit aangesproken dus ik hoop iemand te vinden die dit ook voor haar plezier, fantasie,... doet waardoor het voor mij ook veel anders aanvoelt als je begrijpt wat ik bedoel. Het is natuurlijk belangrijk dat jij er ook wat aan hebt dus ik wil mij vooral openzetten naar hoe jij het ziet. Zaken als discretie, hygiëne, afspraken respecteren,... zijn allemaal vanzelfsprekend voor mij. Hopelijk tot snel x  
gisteren
Joris 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Seks in de paardenstallen
Welke dame wil eens lekker genomen worden in de paardenstallen? Je handen rond de tralies en je kontje lekker achteruit ...... Ik kan heel discreet ontvangen. Laat je fantasie op hol slaan en tot snel.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand om bij klik eens meer dan 1 keer mee af te spreken. Heb hiernaast al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht dit mogelijk zijn zou het echt super zijn. Voor de rest sta ik wel open om nieuwe dingen te proberen, hier met elkaar over bezig te zijn. En te zien wat er kan samen om het gezellig en spannend te maken.  

Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
gentle 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
wat is jouw fantasie?
verzorgde en sportieve jongeman is 24/7 geil en wilt jouw fantasie in vervulling laten komen. In het openbaar, een filmpje maken of gewoon eens een nacht met een jongeman spenderen, veel kan (wel 100% hetero). Vertel me jouw fantasie en wie weet komt hij vanavond al uit;) ook bereikbaar op snapchat: gentlemystery1  

wat is jouw fantasie?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10