Zoeken naar fantasiespel

Uw zoekactie voor fantasiespel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN RIJPERE KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op een erotich avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet zo van belang, je zin voor het avontuur en een vleugje geile fantasie wel. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een groot pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een leuk berichtje ?  
Bjorn 31 jaar Antwerpen - Lier
Een leuke namiddag samen?
Welke vrouw wil er een leuke namiddag beleven met een sportieve man? Ik zoek een vrouw die wel zin heeft voor avontuur. Ik ben een verzorgde man, discreet en hygiënisch. Ik hou rekening met jou verlangens en wil jou fantasie waarmaken,als je die hebt natuurlijk? Of vertel ik jou de mijne?  
Steven 71 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Prille zeventiger
Man zou graag communiceren met een ruimdenkende vrouw over erotiek en seks. Open en eerlijk, vrijuit en zonder taboe wederzijds ervaringen en fantasieën uitwisselen lijken mij een goed idee. Als daaruit de goesting ontstaat om een en ander in de praktijk toe te passen dan kunnen we daarover samen afspreken. Als jij je aangesproken voelt door dit bericht of interesse hebt om jouw horizon te verruimen of gewoon nood hebt aan een leuke babbel over een onderwerp waarrond nog altijd heel veel taboe bestaat, aarzel dan niet om een bericht terug te sturen. Alle berichten worden beantwoord. Alvast tot straks.  
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Tantra en yoni-massage | vandaag beschikbaar
Dag dames. Fijn dat je mijn advertentie leest. Mis je de zachte aanrakingen van een partner? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Enkel jij en ik. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neem jij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik je lichaam en laat zachtjes warme olie over je heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op je huid en begin je zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral je opwinding. Uw grenzen zijn de mijne.. Jij zal genieten en nagenieten... Speciale wensen/fantasieën zijn bespreekbaar. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een vriendin die daar professioneel met bezig is. Tot binnenkort...? Philippe  
Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
welke oudere dame helpt mijn fantasie verwezelijken?
Hoi Hoe te beginnen...komt erop neer dat ik een fantasie heb, een oudere (boven de 60) dame(s) mag verwennen/masseren/mee vrijen.. Geen financieel gedoe, gewoon lekker spelen met elkaar. Ikzelf ben een getrouwde man (maar er gebeurt thuis al lang niks meer) dus ik sta enorm op discretie en hygiëne (ben soa-vrij). heb hierin geen ervaring dus moest er een openminded vrouw zijn die me hierin mee kan helpen zou'k je eeuwig dankbaar zijn. Mijn stats zijn: 49j, 1m73, 86kg, normaal gebouwd, niet roker. Tot snel hoop ik  

welke oudere dame helpt mijn fantasie verwezelijken?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10