Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fake Doctor 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Doktersbezoek
Wie komt vandaag nog op consultatie? Geen echte dokter, maar wel in een echte dokterspraktijk ter beschikking. 1m80, 76kg, 20cm, gebonden, discreet. Reactie met foto graag.  

Doktersbezoek
Jan 61 jaar Antwerpen - Mechelen
bevredigende contacten
Zoek vrouw voor bevredigende contacten Ik ben een man met humor, van 176cm, 99kg, fiets graag, cultureel artistieke interesses. Zoek vrouw voor gezellige intieme momenten. Niet voor een relatie. Graag vrouw die van erotiek houdt. Massage, sauna, of gewoon iets gaan drinken, … Ik ben meestal vrij op weekdagen. Bericht met foto is foto terug. Wensen of ideetjes, dingetjes om te doen welkom. Gewoon wat chatten kan ook.  

bevredigende contacten
Jacob 40 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Ik zoek
Welkom terug. Ik zal proberen alles beknopt te schrijven (sorry voor mijn Nederlands). Ik ben 40 jaar oud, ik ben getrouwd, maar mijn vrouw geeft de voorkeur aan tv-series boven mij, ik ben op zoek naar alles, ik sta open voor biseksualiteit, ik droom van een trio en samen masturberen in de auto windt me op. Ik hou van damesondergoed (de gedragen zijn beter), ik ben discreet, gezond, kalm en zelfs een beetje knap. Als we 100% discreet zijn, kan ik bijna alles proberen. Ik ben 178 cm, 85 kg, kort blond haar, de foto van mijn lul staat in de advertentie. Ik zal proberen op alle reacties te reageren.  

Ik zoek
bankdirecteur 36 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Elegante bankslet
Dag leuke Dame, fijn dat je dit hier leest. Graag ben ik op zoek naar iemand die durft. Scenario gaat als volgt... ik nodig je uit in de bank, ik laat de rol omhoog, laat u binnenkomen. Achter jou sluit de rol en sluiten de dubbele deuren... je weet dat je niet meer weg kan... en je merk dat we helemaal alleen zijn... jij bent vrouwelijk gekleed... stuur je foto en samen schrijven we het vervolg... Wel iemand die ook durft ;-)  
Johan 27 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hete beer zoekt honingzoete date
Jonge man zoekt een seksuele date met een vrouw in zuid-west Vlaanderen (leeftijd is bespreekbaar). Heb je geen zin in een relatie, maar wil je wel eens goed van bil gaan? Dan is dit het moment! Stuur me snel een berichtje? Ik ben hetero man 27 jaar, 1m75 vanuit regio Kortrijk. Foto's en meer informatie worden via de berichten uitgewisseld. Er is veel bespreekbaar met me, behalve overdreven fetishes. Stuur me gerust een berichtje met een vraag en misschien vloeit er nog een hete avond/ nacht uit! Waar wacht je nog op? Let's have a hot time together! Een foto bij het eerste bericht is een pluspunt! Enkel beschikbaar in het weekend!  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Tom 67 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
man zoekt vrouw
Hallo, ben op zoek naar eerlijke vrouw,om elkaar passioneel te verwennen.Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven.Sta positief in het leven,en geniet van de kleine dingen.Mocht deze advertentie je aanspreken, aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto.Fakers heb ik niet nodig. grtjs TOM  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke dame (single of deel van een koppel) heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt) PS: Ik zoek geen relatie, ik heb al een hele goede. Mijn vrouw is van alles op de hoogte.  

Op zoek naar een leuke date
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijke massage/ jacuzzi date…
Hallo dames. Welke dame wilt eens kennis maken met een ook echt single man. En om dan als het wederzijds goed aanvoelt heerlijk te relaxen middels eventueel een uitgebreide massage om dan vervolgens heerlijk extra te kunnen ontspannen middels de in mijn tuin staande vaste jacuzzi. Maar gerust ook om eventueel eens samen naar een (lokaal) naaktstand te gaan. En hoe ver we daar in met elkaar gaan bespreken we uiteraard en dit kan en mag ook gerust zonder echt seks te (moeten) hebben. Ben een ongebonden 55 plusser, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. En omdat ik deels voor mij zelf werk zou dit ook overdags en door de week kunnen. Zoek dus een nette en ook fatsoenlijk openminded dame van tussen de 20 & 60 jaar waarbij je ook gerust heerlijk volslank mag zijn. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je eventueel zou kunnen. Met een oprechte groet, Jo  

Heerlijke massage/ jacuzzi date…
Mathis 19 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker samen geilen
Hey woon jij in brugge of omstreek en ben jij morgen vrij en heb je zin in wat plezier met een jonge man dan ben je hier op de juiste stuur mij gerust een mailtje met foto van jou in tot snel x  

Lekker samen geilen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10