Zoeken naar foto*

Uw zoekactie voor foto* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daan 27 jaar Antwerpen - Mechelen
Erotische fotografie/videografie
Hey, Bedankt om mijn advertentie te bekijken! Ik wil me graag verdiepen in het maken van erotisch getinte foto's en video's. Echter heb ik hier zelf helemaal geen ervaring mee! Ik ben dus opzoek naar een vrouw of koppel die me hierin wilt begeleiden en waar ik samen leuke avonturen mee kan beleven! Heb je hierin interesse geef dan zeker even een seintje en schets even de situatie!  
Claus 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Atletisch gebouwde gebonden man zoekt gelijkgezinde vrouw
Ik ben een gebonden 36-jarige man uit de omgeving van Leuven-Brussel en ben op zoek naar een ondeugende vrouw in een gelijkaardige situatie, die evenals ik verlangt naar wat meer spanning in haar leven. Ikzelf ben hoogopgeleid, eerder groot en atletisch/gespierd gebouwd, verzorgd en hygiënisch, respectvol, avontuurlijk. Fysieke aantrekking is natuurlijk niet onbelangrijk maar in de eerste plaats kijk ik uit naar een goede mentale klik. Moeilijk te beschrijven wat dat dan wel precies inhoudt, maar ik geloof dat we dat snel kunnen ontdekken. Leeftijd is van minder belang. Wel graag iemand uit de (wijde, maar niet té wijde) omgeving. Reactie graag met (desgewenst onherkenbare) foto. Ik kijk ernaar uit van je te horen. Groeten, Claus.  

Atletisch gebouwde gebonden man zoekt gelijkgezinde vrouw
Louis 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een dame voor gezelligheid
Deze sprankelende persoonlijkheid zoekt een dame waar ik een goed gesprek over diverse onderwerpen mee kan voeren. Zij rookt niet, heeft een girl-next-door karakter, vlot en nieuwsgierig van aanleg. Spontaan en intelligent zijn een must, niet te vergeten een gezonde dosis humor en tegen een plagerijtje kan. Zodat gek doen en serieus elkaar mogen afwisselen. Zodat we heerlijk de realiteit samen kunnen ontduiken en genieten van elkaar. Sta open voor veel voorstellen, een foto is een pré, kan niet wachten op jullie reacties. Groet Louis  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
kevin 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
black zoekt vrouw
Hey, ben opzoek naar een vaste sex partner nu dat het gedaan is met mijn ex vriendin. Leeftijd speelt geen rol. Ik kan zowel ontvangen als langskomen. Gelieve te reageren met een foto. Tot snel  

black zoekt vrouw
Daddy 53 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Welke dame wil 800 euro verdienen
Zoek een mooi gevormde mature dame die iets wil bijverdienen (kust). Graag reactie met foto  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in stevige discrete beurt.geen praatjes aub!
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in stevige discrete beurt.geen praatjes aub!
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Boudoirshoot
Bij welke dame mag ik, verzorgde 54j hobbyfotograaf, eens langskomen voor een boudoirshoot bij je thuis. Eerst rustig kennismaken zodat het ijs gebroken is en de stress verdwijnt bij een glaasje champagne dat ik meebreng. Lijkt dit je wat hoor ik het graag. Foto’s worden je natuurlijk bezorgd. Mvg H.  
Vrijgezel 59 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Heeft u reeds een vriendje? Geen probleem!
Bent u soms eenzaam en wenst u af en toe gezelschap? Ik ben een gepassioneerde, verzorgde, rustige man van 60 jaar, 1m80, 78 kg. Lichamelijk contact schept verbondenheid. Voel jij je aangesproken? Geniet van de liefde en behoud uw vrijheid. Groetjes van aan de zee! Dit alles zonder financiële bedoelingen. Bij interesse zal ik u een foto sturen.  
Lieve j.man53j 53 jaar Limburg - Kortessem 0479347557
Lieve zachte jongedame voor heel discreet sexcontact regio Kortessem
Hallo aangenaam,Ik ben een hele lieve zachte verzorgde j.man van 53j regio Hasselt en samenwonend.Ik zou graag eens willen afspreken met een lieve zachte dame in ALLE discretie.Ik ben 1.88m,kort bruin haar,blauwe ogen en heel verzorgd. Ik wil opnieuw de passie en de gedrevenheid van een vrouw ervaren... Sta op discretie en hygiëne.Sexrelatie ook mogelijk.Stuur me enkel een mailtje,smsje of wattsappje bij interesse.Dan kunnen we elkaar beter leren kennen en geef ik mij vrij(foto)uit discretie.Alvast liefs xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10