Zoeken naar genot

Uw zoekactie voor genot leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Marc 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Allochtone oudere gezocht
Dag heren. Ik ben op zoek naar een besneden allochtone oudere man die makkelijk kan en wil ontvangen in de week. Ik zoek een botton of versa. Ben jij die opa laat snel iets weten. Hopelijk kunnen we elkaar genot geven die we beide zoeken.  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genot
Iemand uit regio Mechelen die zin heeft om morgen af te spreken om van elkaar te genieten? Wie wil en durft,spreek ook eventueel af in sexbioscoop te Schelle. Wel alles discreet en met de nodige hygiëne en et alle respect voor elkaar. Ik M 48 1m77 en 87kg met mooi geschoren en besneden 17cm.  

Genot
21 dagen
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Genot
Iemand uit regio Mechelen die zin heeft om in loop van week af te spreken om van elkaar te genieten? Wie wil en durft,spreek ook eventueel af in kleedhokje van zwembad. Wel alles discreet en met de nodige hygiëne en et alle respect voor elkaar. Ik M 48 1m77 en 87kg met mooi geschoren en besneden 17cm.  
22 dagen
Date leuven 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bi kerel pijpt of beft
Hey, ik zoek een date met een bi koppel of discrete bi kerel. Ik kan ontvangen in Leuven. Ik geef graag genot, pijp goed diep of bef lekker. Zie er best ok uit : blond bl ogen 190 , normale lichaamsbouw , verzorgd. Ik zoek tussen 20 en 40 jaar, kan ontvangen. Indien je foto stuurt , stuur ik ook.  
22 dagen
Bibttm 39 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Onderdanig verlangen naar gangbang
Hallo mannen, ik ben een Biman die al een tijd onderdanige gevoelens heeft. Daar wil ik nu toch eens aan toegeven. Dus ben ik op zoek naar een oudere man (top) die me kan ontvangen en me men onderdanige kant laat ondekken. Het idee het lust sletje te zijn van een oudere dominante man maakt me hoerig geil. Men mond en kont laten gebruiken voor uw plezier en genot. Veel mogelijk. Van tongen pijpen likken, neuken (met condoom) tot bondage, ballgag, toys, spanking, plas over me (lijkt me het ultieme onderdanige gevoel na gebruikt te zijn of tijdens gewoon ondergepist worden). Deze top man ontvangt me en ziet het zitten om na getest en gekeurd te worden van je eens hete avonturen te beleven. Eens een sexcine samen, of eens een gangbang met nog enkele oudere top mannen waar u me dan als uw hoer aanbied. Mannen die de gangbang willen meedoen mogen ook al sturen maar ik zou die willen laten doorgaan op vrijdag 31mei dus nog even te gaan. Eerst die top vinden die me zen slet maakt. 39 190 89 18  
23 dagen
Bart 46 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Wie komt zijn zaad op mijn gezicht lossen
Bottom zoekt geile mannen zonder taboe hyghiene vereist ook tijdens de week vluggertje of langdurig genot  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Morgen namiddag
Zoek iemand die morgen in namiddag zin heeft in half uurtje of meer genot. Alles in alle discretie en met nodige respect voor elkaar. Rij van Kontich naar Beerse via E34,dus als je op deze trip zin hebt in namiddag laat me iets weten en kom even langs. Ik M 48 1m77 87kg en intiem geschoten en besneden 17cm  

Morgen namiddag
24 dagen
Jef 52 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Op de knietjes voor orale verwenning
Ik zou graag voor iemand (passief) op de knieën gaan voor jou naar het hoogste genot te brengen. Mag ook duo zijn.  
26 dagen
Tibo 43 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vandaag vrij wie komt spelen en wie laat zich pijpen
Welke man kan vandaag of eens komen voor jou genot ? Indien je wenst blijf je passief Softdate iedereen welkom hyghiene en discreet welk uur past jou en stats ?  
26 dagen
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wederzijds genot
Hey mannen, iemand die straks rond 09h kan ontvangen rond het Gentse voor een softdate?Verzorgde zakenman met een 17 x 4 achter de rits. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5