Zoeken naar genot

Uw zoekactie voor genot leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Anaal
wie houdt ook van anaal genot wederzijds dildo. vibrator man 62 Bi 175/86/16 zkt vaste partner ontvang discreet erectiestoornis zich onthouden aub  

Anaal
Tom 59 jaar Antwerpen - Herentals
Wederzijds genot
Langs deze weg zoek ik iemand tussen de leeftijd van 45 tot 65 jaar. Je bent hygiënisch en op de juiste plaatsen geschoren. Het gaat me erom elkaars pik en scrotum aan te raken. Elkaar hard maken en wederzijds pijpen. Graag een man met een grote pik. Je moet wel kunnen ontvangen daar ikzelf enkel kan verplaatsen.  

Wederzijds genot
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
oraal genot
welke oudere wil er in mijn mond spuiten, ik ontvang niet  

oraal genot
29 dagen
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
oudere dominante man gezocht die kan ontvangen
Je bent een oudere dominante man die in de regio kan ontvangen en je zoekt een vaste onderdanige dienaar? Nodig me snel uit voor een auditie een ik kom discreet langs. Ik ben 55 182 78 en gewillig. Ik zal uw bevelen ondergaan en verlos u van uw zaad zoals u dat wenst. Enkel uw genot telt en veel kan aks de klik er is. Alles is bespreekbaar, zeker ook billenkoek. Wie reageert?  
genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE gay voor fun en love
46j 1m87 82,50 kg zkt langs deze weg een leuke JONGERE SINGLE GAY voor vriendschap, fun en eventueel meer (relatie indien klik) ik van op jongere kerel voor wie ik een leuke big brother of daddy mag zijn en we samen leuke en gezellige momenten kunnen beleven. ik woon alleen in Sint-Lievens-Houtem en kan gemakkelijk ontvangen. ik hou van gezellige softfun, romantiek en liefdevolle momenten waarbij kusjes en knuffels ook echt meer dan welkom zijn. maar uiteraard ook ander genot :p heb je intersse? stuur me spoedig ik geef mijn adres wel enkel via sms of whatsapp. Dus niet via mail enz (dit om fake te vermijden) tot hoors? xxx  

46j zkt JONGERE gay voor fun en love
30 dagen
Luc 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Gehuwde man op zoek naar homo voor vaste seks-relatie
Al vele jaren heb ik met goedkeuring van m’n vrouw een seks-relatie met een homo(top). Hij heeft me al vele malen mogen gebruiken als een toy-boy om z’n lusten, tot 2 maal per week , te kunnen botvieren. Dit plezier, wat trouwens wederzijds was, willen we nu gunnen aan iemand anders. Ikzelf ben 47, 60kg en afgetraind, zeer hygiënisch, hoog opgeleid en op zoek naar een vaste partner , bij voorkeur homo, voor vele jaren wederzijds seks-genot.  
31 dagen
Masseur 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
(Ont)spannende massage voor nieuwsgierige gast
Ik zoek een jongeman tot 30jr om te masseren. De massage is bedoeld voor een nieuwsgierige man die passief wil blijven terwijl ik hem volledig laat ontspannen. Eventueel is een happy end, edgen of cum control ook mogelijk. Ik verplaats in de ruime omgeving van Antwerpen en Turnhout. Ik heb een massagetafel en alles wat nodig is om je een ultieme ervaring vol genot te geven. Ik vraag enkel discretie en 100% hygiëne. Reageer aub met leeftijd, omschrijving van het lichaam (liefst foto) en massagewensen. Zelf ben ik slank/sportief en 1.80m.  
  1   2   3   4   5