Zoeken naar gewillig

Uw zoekactie voor gewillig leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kim 35 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Kan bij jou aankomen tussen 7u30 en 8u30 en bij jou blijven tot 12u max.Figuur en looks maakt mij niets uit.Netjes gewassen is veel belangrijker voor mij.Voor mannen vanaf 55j of als je jonger bent alleen corpulente mannen.Die licht dominant is en houdt van lekker te neuken.Sta open voor pzc, nmc, gerimt worden, betast worden, keuring,als je me geil genoeg krijgt slik ik alles door, onderdanig, slaan op billen, gestraft worden, papa/zoon, opdrachten uitvoeren, ... Geen pijn/plas/bondage/sm/mond kussen35j/178cm/64kg/kort blond haar/donkere bruine ogen/intiem geschoren,kontje ook glad/gewillig/onderdanig/foto's mogelijk met mijn gsm.  

Onderdanig sletje zoekt oudere man om te plezieren in zelzate
Peter 64 jaar Antwerpen - Rumst
Zoek voor vanavond
Ik ben een volslanke senior 64/165/98 en zoek voor deze avond na 21.00 uur iemand mag ontvangen voor een xdate. Ik pijp , slik , rim en laat mij graag bare neuken. Ik ben onderdanig en gewillig.  

Zoek voor vanavond
11 dagen
Jong pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen!
Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
Roland 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Bottom nylondrager zoekt top en zaad
Ik kan enkel verplaatsen, mag in tuinhuis, kelder, woning, bos, auto enz… ik pijp en slik, ik rim en laat rimmen, tongen enkel met niet rokers en laat me gewillig neuken. Graag tussen 35 en 60 en graag willen neuken aub  

Bottom nylondrager zoekt top en zaad
11 dagen
Boyke 56 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Pijper gezocht
Ik laat mij gewillig pijpen in mijn blootje, ben slank, 70 kg, pik 16cm - wel kunnen ontvangen in de voormiddag, graag regio.  
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Gewillige geile bottom slet nu klaar voor een lekkere topper!
Lekkere geile toppers met sappige harde paal; geil en veel warm zaad? kom het er dan NU direct uitspuiten.... Ik ben sportief, bottom, glad geschoren gewillig geil sletje met ook lekker kontje, heerlijke billen en paal; graag hygiene en discretie en eerst een paar pics van uw lekkers. Laat me ook uw wensen weten, ik ben gewillige slet, maar graag hygiene en geen pijntoestanden. ik kan jullie NU direct thuis ontvangen te Ertvelde. Wacht niet telang, jullie sletje is verlekkerd op (veel) zaad.  

Gewillige geile bottom slet nu klaar voor een lekkere topper!
11 dagen
Pijpzin 40 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie zin
Wie zin om vandaag lekker klaar te komen door mijn mondje ik verplaats enkel in blankenberge ben zeer discreet en verlang ik ook van jullie Ik ben 41 165 60 zeer gewillig en sta voor veel open Wie interesse laat maar horen  
12 dagen
Seppe 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillig bimondje
Hi, ik ontvang op weekdagen geile discrete zaaddumpers die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten, ik slik. Als je zelf niet herkend wil worden kan ik je geblinddoekt ontvangen. Sportieve goeduitziende geile hetero met bimondje.  
12 dagen
bert 59 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m59 voor weduwnaar of vrijgezel top 60+ die kan ontvangen regio groot Waregem
M59 170 84 gewillig zoekt top vrijgezel of weduwnaar top 60+ die discreet regelmatig wil ontvangen regio groot waregem... Ik onervaren bottom die regelmatig behoefte heeft aan leuke actieve man...  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
Waar zitten jullie geile dominanten oudere mannen die thuis van jullie zaad verlost willen worden? Ik ben 57 182 82 en onderdanig. Ik kom je gewillig dienen en jouw lusten staan voorop. Mijn mondje en kontje zijn van u, de billen mogen zeker getuchtigd worden om te tonen dat u de baas bent. Wie spreekt snel af en krijgt mij discreet op bezoek om zijn ballen te ledigen?  

waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
  1   2   3   4   5   6   7