Zoeken naar gewillig

Uw zoekactie voor gewillig leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Jong Pijpsletje 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen
Jong pijpsletje wilt oudere man verwennen Dag heren, ik ben een jong pijpsletje van 23 jaar. Ik zou graag eens afspreken met een iets oudere man. Ik kom naar jou toe en kleed me dan helemaal uit. Ik ga op mijn knieën zitten en dan steek je je lekkere lul in mijn mondje. Vervolgens zal ik je heerlijk pijpen tot wanneer je klaarkomt in mijn mondje en op mijn gezicht. Ik ben een heel gewillig sletje en als het goed gaat is er ook meer mogelijk ;) Dus als je zin heb om eens een lekker jong sletje te gebruiken en je woont in de buurt van Malle of je hebt een busje contacteer me maar! Leeftijd en uiterlijk maken totaal niet uit! Hopelijk krijg ik je snel te horen! Tot dan ;)  
25 dagen
marco 52 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
XL fluit voor te pijpen gezocht
Ik ben op zoek naar een grote stijve fluit in de regio Ternat - Bxl die zich gewillig wil laten leegpijpen. Je bent in het bezit van een grote/lange/dikke fluit en je bent zeer verzorgd. Heb jij een XL formaat in je broek en mag ik daarvan proeven?  
25 dagen
bert 59 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m59 zoekt weduwnaar, vrijgezel 65+ die kan ontvangen regio groot waregem
m59 170 84 gewillig, bottom ingesteld, zoekt weduwnaar, vrijgezel top 65+ die discreet regelmatig wil ontvangen regio groot waregem..  
IkBenAltijdGeil 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ik wil geneukt worden door een echte lul.
Bij wie mag ik deze avond langs komen om mij te laten neuken in verschillende standjes? 56j 1,67m 70kg 13cm. En een gewillig kontje waar uw lul gemakkelijk in schuift.  

Ik wil geneukt worden door een echte lul.
Erik 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonkies
Ik ben een knappe hetero daddy met een mooie paal en ben op zoek naar een jong gewillig sletje om me te verwennen. Verwen je graag hetero mannen, stuur dan een foto en uitleg over jezelf. Ik kan ontvangen in Antwerpen alsook verplaatsen.  

Jonkies
26 dagen
bert 59 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m59 voor 60+ vrijgezel of weduwnaar die discreet kan ontvangen regio groot waregem
m59 170 84 gewillig , bottom ingesteld zoekt vrijgezel of weduwnaar 60+ die discreet kan ontvangen op regelmatige basis regio groot Waregem. Geen relatie maar vriendschap met voordelen....  
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
Zijn er toevallig in de onmiddellijke omgeving van Putte/Beerzel/Peulis wat geile dominante tops met lekker grote loeiharde ochtendpalen die hun overvolle zak/zware ballen willen ledigen door dit pijpgrage zaadgeile sissysletje/bimbo fucktoy genade- en respectloos hard en deep-throat te keelneuken tot ze m'n bek vol zaad pompen en/of m'n hoerensmoeltje vol spuiten met hun dikke witte kleverige spermaslierten!! Ik slik tot de laatste druppel, heb een zéér gulzig en haast onverzaaadigbaar pijpmondje en (voor de liefhebbers) een extreem gewillig lekker strak kontje in de aanbieding! Ik heb echt hoogdringend een goeie beurt nodig liefst van meerdere tegelijk(gang-bang) en wil hiervoor desnoods eventueel tot Bonheiden/Rijmenam en Heist-op-den-Berg fietsen en/of me brutaal laten ontvoeren door een grote bende die me helemaal suf en m'n mondje/kontje compleet te pletter neuken. Hoe meer pikken hoe meer ik zal moeten slikken, tenminste als jullie goed kunnen mikken!!!  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren op haar bicyclette!! (Vanaf 5u45 tot ...?)
jean 51 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
funn
Ben gewillig en voorstellen welkom Slank glad 15.4 versa save tong rim masseer pijp Verplaats !!!!!!!!!! overdag tem 16u in de streek  

funn
28 dagen
marco 46 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Wie laat zich gewillig pijpen?
Nog ergens iemand tijd en zin om zich te laten afzuigen? ergens op locatie in uw wagen bv....  
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet moment
Dag allen, Bij wie kom ik deze namiddag of vrijdag langs? Ik ben bischierig, bot, en laat me graag als sletje gebruiken. Pijpen, deepthroat, op mijn gezicht of in mijn mond komen, en uiteraard bied ik ook gewillig mijn kontje aan (safe)! Ik kan deze namiddag of morgen verplaatsen in of rond Aalst. Verder ben ik 80kg, 41j., 17cm, uiteraard mag een trio ook! Een foto is extra geapprecieerd.  

Heet moment
  1   2   3   4   5   6   7