Zoeken naar groot

Uw zoekactie voor groot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Manuel 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Zou graag eens een vrouw ontmoeten met zo van die echte super grote borsten
Dag dames hier bij wie van jullie met van die echte super grote borsten G cup mag zelf nog groter zijn mag ik eens langs komen om met te spelen. De paar vrouwen die ik gehad heb waren hoe raar ook allemaal met kleine borsten en droom er nu al lang eens van om een vrouw te ontmoeten met super grote borsten.Ja ik weet dat veel vrouwen met zo grote borsten juist uit de boot vallen omdat hun borsten zo groot zijn dus bij welke zulke vrouw mag ik eens langskomen mag een black women zijn ook.100% hygiëne verzekerd alsook discretie wie nodigt mij eens uit wie wet bloeit er iets moois voor regelmatig. Grtj  
gisteren
Dries 42 jaar Antwerpen - Retie
Curvy dame gezocht voor wederzijds genot.
Hoi, Ik ben Dries en ik heb een zwak voor curvy dames. Heb jij wel eens zin in een lekkere date? Niet gehaast maar lang genieten van elkaar. Laat me dan vlug iets weten, wie weet... Ik ben 1m81 groot, 82kg, gespierd. Geile groeten, Dries.  
gisteren
Likbeurt 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke slanke dame wil intens gelikt worden?
Lang geleden dat je nlg eens intens gekronkeld hebt van genot? Verlang je naar een stomende likbeurt door iemand met kennis van zake? Ik laat jou kronkelen van genot. Ik ben een slanke verzorgde man, groot, mooi gebouwd.  
gisteren
Jongeman 24 jaar Antwerpen - Zandhoven
Dit weekend!
Dag dames! Ik ben een jonge man van 24, sportief en blauwe ogen, 1.9m groot en hogeropgeleid. Ik zoek voor dit weekend een damd om te ontvangen bij me thuis. Leeftijd maakt me niet zoveel uit, maar ik heb wel graag wat verschil ;) Als je interesse hebt, stuur even een mailtje, met foto liefst, dan antwoord ik zeker! Erna stuur ik een foto van mezelf terug. Tot snel!  
Vincent 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
gisteren
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man die zijn wereld kent. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een meerwaarde in mijn leven, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale, slanke vrouw met goed niveau die ook niet gelukkig is reageer dan eens, ik heb je zoveel te bieden. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
gisteren
Luc 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw tot....Jaar welkom;
Wie ben ik? groot, net, zeer hygiënisch, single, 60 jaar zoekt leuke verzorgde geile vrouw, ook rijpere vrouw tot....jaar welkom voor fijne geile afspraakjes met respect en in alle discretie. Ik kan gemakkelijk verplaatsen en ontvangen. Liefs xxx  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
Handjob of blowjob
Het weer is mooi. Is er iemand die deze (na)middag buiten of in de natuur mijn pik wil aftrekken of pijpen tot ik spuit? Ik ben een goed uitziende, slanke en groot geschapen man.  

Handjob of blowjob
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10