Zoeken naar groot

Uw zoekactie voor groot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Limburger 61 jaar Limburg - HASSELT
********** Een vaste vriendin **********
Dag dames, Ik heb geen idee hoe je als rechtschapen man het verschil maakt tussen al die aankondigingen maar ik ga er vanuit dat een intelligente vrouw met dezelfde intenties het kaf wel van het koren kan scheiden. Zelf ben ik dus een 61-jarige man die met graagte een langdurige connectie wil maken met een dame uit de zelfde regio. Het doel is om regelmatig de lakens te delen en in te vullen wat (door omstandigheden) niet meer is en dit zonder de bestaande relatie op te blazen. Die blijft voorrang hebben. Naast het delen van de lakens kunnen op termijn ook andere dingen, daar komen we samen wel uit. Laten we alvast van start gaan met berichten uitwisselen om zo tot een eventuele eerste fysieke kennismaking te komen. Stuur jij wat uitleg over jezelf in een eerste berichtje? Mijn dank is groot xx  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt FWB
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
Bart 45 jaar Limburg - HASSELT
XXL zoekt lieve mollige dame voor date (dit weekend)?
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk, maar als ik moet kiezen, kies ik mollig of erg dik. Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie. Dit weekend beschikbaar en zoekend.  
Michel 60 j 60 jaar Antwerpen - Boechout
Geile man, zeer ruimdenkend zoekt geil vrouwke of stel
Zeer geile, ruimdenkende man, 60 j zoekt geile dame of stel. Hou je van exib en voyeurisme, cuckold, teasen, sexy outfitjes, teasen op cafe, strand, sexcinema, samen clubke doen, parking, spannende plaatsen, foto en film? Alle voorstellen welkom.Graag reactie met foto aub. Ik zoek geen relatie,just fun dus. Geen fakers of betaalsites aub.Leeftijd niet belangrijk. Wel een zeer fanrasierijk en groot libido aub. Wie durft reageren? Afstand geen probleem. Komop geilerdjes.....  

Geile man, zeer ruimdenkend zoekt geil vrouwke of stel
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Zalig genieten ... ?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziende én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zoek een jonge slanke zeer actieve vrouw die me aankan... Is er interesse dan hoor ik het graag ! Tot snel .. Koen  

Zalig genieten ... ?
Daan 27 jaar Antwerpen - Mechelen
Erotische fotografie/videografie
Hey, Bedankt om even de tijd te nemen om mijn advertentie te lezen! Ik ben Daan, 27 jaar, 73kg en 1m80 groot. Ik ben opzoek naar een vrouw of koppel waarbij ik wat erotisch getinte foto's en video's kan maken. Natuurlijk worden de beelden met jullie gedeeld en worden deze niet verder verspreid. Ik heb hier nog geen ervaring in en wil dit dus leren dus je zal wel een beetje geduld moeten hebben! Indien je interesse hebt geef dan zeker een seintje en schets even hoe jij dit ziet!  
Sloeber 42 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Geheime liefde
Goedemorgen ikzelf ben een verzorgde 42j man van 1.77 groot normale lichaamsbouw 73kg tatt00's getrouwd en kinderen. Opzoek naar een idem lieve vrouw die in de zelfde gezinssituatie zit die ook opzoek is naar terug wat pigment en aandacht in hun leven de extra aandacht die thuis wat verwaterd is door de jaren heen in alle discretie.( zoek iets op langere termijn geen eenmalig date aub)  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Stoeipoes gezocht!
Hallo! Om met de deur in huis te vallen: Ik ben een niet onknappe jongeman en gelukkig samen met mijn vriendin. Ik wil ook dat dat zo blijft maar op seksueel vlak mag het al eens wat spannender zijn van mij. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die een beetje in hetzelfde schuitje zit (of hier geen probleem mee heeft) en eens discreet wil afspreken voor een lekkere date. Gewoon genieten van de seks zonder meer... Mijn uiterlijk: ongeveer 1m80 lang, korte bruine haren, bruine ogen, normaal gebouwd, en bovengemiddeld groot geschapen :-). Voorstellen zijn zeer welkom - graag ook een fototje toevoegen aub (deze behandel ik uiteraard confidentieel!). Groetjes xxx  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10