Zoeken naar heeft

Uw zoekactie voor heeft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
(Ont)spannende ontmoetingen
Welke aangename (jonge)dame heeft ook zin om eens buiten de lijntjes te kleuren ? Veel is mogelijk mits hygiëne, respect en absolute discretie. Leeftijd en uiterlijk zijn niet het belangrijkste; je zin voor het avontuur en dat vleugje geile fantasie wel. Als je je bovendien kan vrijmaken op weekdagen overdag, is dat een enorm pluspunt. Wie onder jullie haalt de kleurtjes boven en stuurt me een berichtje ?  
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL zoekt FWB
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar die in volzinnen kan schrijven. Ik heb reeds vele jaren een open relatie en ben ervaren in goed communiceren en zo veilig experimenteren. Ervaren ook met koppels. Ben eerder rustig dan druk en ben ondernemend. Ik ben niet bi maar ook niet bang van aangeraakt te worden door de man. Ervaring ook met dubbele penetratie als jullie dat zouden willen kan dat zeker. Ik ben oprecht zeer groot voorzien. Als je wil kan ik zeker foto’s delen. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen die ook graag gelikt worden. Uit de ruime regio heeft de voorkeur.  
Jo.d.v 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Spuitkutje gezocht
Ik wil een vrouw ontvangen die een spuit kutje heeft. En toelaat dat ik al het sap eruit haal. Kan ook verplaatsen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.discretie is verzekerd.  
Johan 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Bestaat ze. Dames lees even de adv aub
Je bent een nette hard werkende vrouw. Met een druk gezin. Mooi huis. Man met een drukke baan. In je relatie heeft hij bijna geen tijd voor sex. Als er al eens sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt uren passie en geile sex. Tot je moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie wilt genieten. En uren passionele geile sex beleven. En erna ga je voldaan na huis en ben je weer die nette huisvrouw. Niemand komt dit te weten. Bestaat deze vrouw. Ik denk het wel. Ook al krijg ik wekenlang alleen maar mails van fakers en gestoorde ziekelijke mensen. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw. Tussen alle fakers in hier  

Bestaat ze.  Dames lees even de adv aub
Stan 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Studente
Dag Meisjes Welke studente(s) heeft/hebben zin in een oudere man om zich zacht en langdurig te laten masseren, strelen, zoenen.... Jullie stellen de regels. Ik boek ons een hotelkamer indien gewenst of kom op kot. Antwerpen, Leuven, Gent, Brussel. Stan  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Droog neuken tot we samen klaarkomen...
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Dirk 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Leuke, geduldige vrouw gezocht
Hallo, ondanks mijn al wat rijpere leeftijd heb ik eigenlijk nog maar weinig ervaring op seksueel gebied. Ik ben jarenlang samen geweest met een vrouw die heel weinig interesse had in seks. Nu ik terug vrijgezel ben wil ik graag contact met een vrouw die ook weinig ervaring heeft (of net veel) om samen op ontdekkingstocht te gaan en te experimenteren op seksueel gebied. Interesse ? Mail me snel terug. Tot gauw. Grtjs.  
Tarkan 42 jaar Antwerpen - Aartselaar
Opzoek naar een leuke dame.
Het ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar een leuke dame. Oudere dames zijn ook welkom. Om samen lekker genieten. Als u interesse heeft laat maar weten groetjes  

Opzoek naar een leuke dame.
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
AnoniemJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Jij bent de juiste persoon. Ontsnap de wereld met me.
Hey jij daar, Kort over mezelf. Ik ben 30 jaar, bruine ogen. 1m80, 65KG slank en fitte bouw. Kort zwart haar. Gigantisch onverzadigd libido. En daarom ben ik op zoek naar jou. Jij bent uit de omgeving, heeft amper taboes en wil gewoon even van kop tot teen verwend worden door iemand die respect en hygiëne hoog in vaandel draagt. Iemand die geen probleem heeft om ook op speelse manier erotisch aangepakt te worden. Het fijne hieraan is dat dit een snelle in en out kan zijn voor jou. Lekker discreet, korte kennismaking, en gaan. Ik kan NU ontvangen (of in heel korte omgeving verplaatsen) tot en met 13u30. Ik verwacht je mailtje zo! Graag enkel serieuze reacties.  

Jij bent de juiste persoon. Ontsnap de wereld met me.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10