Zoeken naar heeft

Uw zoekactie voor heeft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bjorn 31 jaar Antwerpen - Lier
Een leuke namiddag samen?
Welke vrouw wil er een leuke namiddag beleven met een sportieve man? Ik zoek een vrouw die wel zin heeft voor avontuur. Ik ben een verzorgde man, discreet en hygiënisch. Ik hou rekening met jou verlangens en wil jou fantasie waarmaken,als je die hebt natuurlijk? Of vertel ik jou de mijne?  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sexdate voor nu
Welke vrouw, dame, meisje heeft nu ook zo veel zin en kan me ontvangen of op hotel gaan. Ik ben nu vrij en wil graag een vrouw alle hoeken van de kamer laten zien. Stuur me snel!!! En ik kom er aan!  
Pr vrienden 56 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Welk single of gehuwd vrwtje tss 40-55 jr heeft nood aan paar mannen, heel discr bij mij thuis
Welk lief vrouwtje tussen 40 en 55 jr wil eens graag bij mij thuis heel discreet door een paar jongere vrienden tussen 45 en 52 goed geneukt worden. Het aantal bepaal je zelf. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meermaals. Zowel voor single of gehuwde vrouwtjes die dat eens heel discreet willen beleven. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als je er interesse voor hebt. Hygiëne, discretie en genot dus voor 100% verzekerd  
Tarkan 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een leuke dame.
Hey. Ik ben 42j zuiders sportife man. Opzoek naar een leuke dame. Oudere dames zijn ook welkom. Om samen lekker genieten. Als u interesse heeft laat maar weten groetjes.  

Opzoek naar een leuke dame.
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Skype of Kik (lang_en_lief). Misschien tot zo?  

Massage zo dadelijk?
Vrijgezel 59 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Heeft u reeds een vriendje? Geen probleem!
Bent u soms eenzaam en wenst u af en toe gezelschap? Ik ben een gepassioneerde, verzorgde, rustige man van 60 jaar, 1m80, 78 kg. Lichamelijk contact schept verbondenheid. Voel jij je aangesproken? Geniet van de liefde en behoud uw vrijheid. Groetjes van aan de zee! Dit alles zonder financiële bedoelingen. Bij interesse zal ik u een foto sturen.  
Nero 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen
Goede avond. Jammer genoeg ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin me bedrogen heeft. Nu heb ik een beetje een rare revenge in gedachte om het gedaan te maken met haar en haar te confronteren met een koekje van eigen deeg. Wat ik in gedachte heb is dat ik een andere vrouw bef en zo rechtstreeks terug naar haar ga zo dus wanneer ik haar kus ze ruikt en of zelfs proeft dat ik ben vreemdgegaan. En wanneer ze me erover confronteert ik haar op de feiten kan wijzen. Zelf sta ik ook open voor eventuele andere ideeën moest je zelf ook een voorstel hebben. Moest je ervoor openstaan hoor ik alvast graag iets van je terug. Alvast bedankt en nog een fijne avond verder.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nu?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m85, 81kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen (ovl-wvl)en ontvangen ;). Tot snel? X  

Nu?
Anonieme Man 30 jaar Antwerpen - Herselt
Vrouwen die vreemdgaan. Ja jou heb ik nodig.
Hey jij daar, Kort over mezelf. Ik ben 30 jaar, bruine ogen. 1m80, 65KG slank en fitte bouw. Kort zwart haar. Gigantisch onverzadigd libido. En daarom ben ik op zoek naar jou. Jij bent uit de omgeving, heeft amper taboes en wil gewoon even van kop tot teen verwend worden door iemand die respect en hygiëne hoog in vaandel draagt. Iemand die geen probleem heeft om ook op speelse manier hardhandig aangepakt te worden. Het fijne hieraan is dat dit een snelle in en out kan zijn voor jou. Lekker discreet, korte kennismaking, en gaan. Deze dinsdag ben ik Leuven centrum, iemand van daar interesse? Ik hoor het wel. Tot mails! Foto kan bij interesse  

Vrouwen die vreemdgaan. Ja jou heb ik nodig.
Kurt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie nat slipje
Is er een vrouw die veel met een nat slipje loopt en nood heeft aan een goede dekbeurt. Kom gerust eens langs of ik bij U. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.orgasme verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10