Zoeken naar heel

Uw zoekactie voor heel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massage en meer
Hallo wil me toch es via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een tof koppel kennen voor een erotische massage en meer.bij de massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,alles is onder het motto hemels genieten zeker geen rap rap toestanden maar da we onder ons 3 samen heerlijke hoogtepunten kunnen beleven,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken,ik zelf ben single en dus kan zekers bij me thuis in verzorgd kader en met hapje en drankje en de nodige erotiek, niets moet alles mag en ben voor veel te vinden als het maar hemels genieten is,sta erg op eerlijkheid en discreet zijn.bij klik wie weet dan op regelmatige basis.is er een koppel die dit alles hemels wil beleven mag gerust iets nalaten. Grtjs dirk  

Erotische massage en meer
Jurgen 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Discrete, sportieve man zoekt plezier
40 jarige sportieve man (183cm, 73kg, 17cm) zoekt een dame/koppel die overdag in de week kan ontvangen. Even ontspanning nodig tijdens het thuiswerk? Een cuckold date? Rollenspel? Boswandeling? Sta open voor heel veel. Kan me makkelijk vrijmaken en verplaatsen. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Doeners graag, geen fakers.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker met enig niveau. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Ervaren masseur 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, liefst met haar medeweten, of toch alleszins open staan voor wat meer? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontvangen. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. Op verplaatsing kan ook. Ook toeristen koppel kan langs komen, of ik kom op hotel...MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
Rik 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
60j man zoekt koppel
Hallo ik ben een 60j man die een koppel zoekt waar de man ook bischierig is . Ben zelf goed voorzien, lieve goedlachse man en warmbloedig , in Middelkerke wonen of heel dichte omg is een pluspunt evenals mollig of volslank. Hygiëne en discretie verzekert . Heb ervaring , liefst een koppel die durft af te spreken en geen 1000 mails stuurt, zo vlug mogelijk afspreken en van elkaar genieten is de boodschap. Koppels van vreemde origine is zeker welkom . Iemand interesse?ik hoor het wel  
Koen 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV met niveau voor fijne vriendschap met pit....
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden zal vinden?? Graag wens ik een leuk koppel(man 100% hetero!)leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten van romantisch trio. Mijn voorkeur gaat naar dertigers-veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone mensen'. Graag zachte aanpak, geen pornoscene maar echt genieten van een mooi samenspel. Ik zoek GEEN platvloerse eenmalige contacten maar eerder partners om wanneer het klikt op langere termijn af te spreken, kan enkel maar leuker worden denk ik wanneer men elkaar('s verlangens)beetje leert kennen. Ik heb beperkt trio-ervaring van paar jaar terug ondertussen waardoor voorkeur voor beginnend koppel toch wel. Ik ben slanke sportieve niet-roker, 1m82, 77 kg en hecht heel wat belang aan niveau, netheid en discretie. Kandidaten die alles willen weten en zelf niets prijsgeven zich onthouden aub.  

Leuk koppel MV met niveau voor fijne vriendschap met pit....
Gentleman 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Levensgenieter zoekt levensgenieter(s))
Wonende aan de rand van Brugge start ik mijn zoektocht in de ruime regio naar een leuke lady of aangenaam stel voor fijne ontmoetingen. Gewoon stijlvol genieten... champagne, massage, spelletjes, ... uitdagen, durven, doen... en als de klik er is kan er meer... en als die klik niet wederzijds is gebeurt er niks ... respect blijft heel belangrijk. Mocht jij/jullie een ontmoeting zien zitten met een aangename man die graag de tijd neemt om de dingen rustig aan te doen ... het genieten daarna is vaak ook intenser dan... ik ben vaak beschikbaar. Intiem geschoren, sportief gebouwd, respectvol, beleefd, welopgevoed, hoger opgeleid en niet-roker... kortom, iemand met geduld manieren en gouden handen.  
Joris 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ontdekkend koppel
Hoop via deze weg een onervaren, nieuwsgierig, respectvol en leuk koppel te ontmoeten. Ben zelf in relatie waarbij discretie heel belangrijk is dus kunnen ontvangen en in de buurt zou top zijn. Vaste huisvriend is doel. Zelf ook onervaren, 1.8m, 85kg, sportief gebouwd, verzorgd en intiem getrimd. Meer info via mailverkeer. Mss tot later. Groet  
Envie 60 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Mistery
Dag leuk tel!!!!!!! Op zoek naar een toffe, gezellige, tedere tweede man om jullie een dubbel fijn moment te bezorgen? Stuur me een berichtje en ik stel me een beetje extra voor aan jullie. Ik ben 61 jaar, vlot, aangenaam, zacht, teder, sensueel. Ik ben heel vrouw gericht. Haar het fijnste orgasme bezorgen is wat ik graag doe en waar ik voor open sta. Is je interesse gewekt, dan krijg ik graag jullie mailtje.  
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10