Zoeken naar heel

Uw zoekactie voor heel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onervaren koppel
Hoop via deze weg een onervaren, nieuwsgierig, respectvol en leuk koppel te ontmoeten. Ben zelf in relatie waarbij discretie heel belangrijk is dus kunnen ontvangen en in de buurt zou top zijn. Vaste huisvriend is doel. Zelf ook onervaren, 1.8m, 85kg, sportief gebouwd, verzorgd en intiem getrimd. Meer info via mailverkeer. Mss tot later. Groet  
Dimi 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve hetero man zoekt actief koppel
Hey, Ik ben een heel sportieve man die op zoek is naar een leuk koppel. Ikzelf ben voor veel te vinden zonder extremen. Ik vind het leuk een vrouw te verwennen voor de ogen van haar man of samen met die man. Ik kan mij gemakkelijk vrijmaken en verplaatsen. Gelieve enkel te reageren als je echt wilt afspreken. Ik had reeds enkele leuke contacten in een ver verleden. Groetjes en tot snel?  

Sportieve hetero man zoekt actief koppel
SusAntigoon 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geweldige huisvriend zoekt geweldig koppel
Je kan mij gerust een doorzetter noemen, want ik blij zoeken tot ik precies vind wat ik zoek. Dat ideale koppel die plek hebben voor die ene speciale aanvulling. Een discrete huisvriend. Een koppel die helemaal gericht zijn op haar genot en haar vrijheid om daarvan te genieten. Een koppel dat met 3 wil spelen, maar waar zij ook vrij is om mij alleen te ontvangen. Liefst kom ik goed overeen met de man want samen met hem plannen of door hem gecoached worden om haar in nog hogere sferen te krijgen lijk mij magisch. Uiterlijk is belangrijk, maar nog meer belang hecht ik aan jullie innerlijk. Daarom zoek ik geen fotomodellen. Ik ben zelf ook geen fotomodel, maar wel een knappe blonde man van 1m95 met een grappig kantje en een heel groot hart. Hopelijk kan in eindelijk eens dat discreet/passioneel/kinky/... nest vinden waar ik al zo lang naar zoek. Als jullie hart ook een sprong maakt bij dit te lezen, schrijf mij dan zeer snel. Zeer lange zwoele zoen, Sus.  
Andy 49 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bi man zoekt onderdanig koppel
Slanke bi man is op zoek naar een koppel waarvan de man erop kickt dat zijn vrouw hard word genomen terwijl hij er op kijkt. Liefst bi man omdat ik mij graag laat pijpen door een koppel waarbij ik zowel de man als de dame mag neuken.ik ben wel top dus pijp zelf niet en laat mij ook niet neuken. Ik heb graag de controle en beslis na vooraf gemaakte afspraken welk geil scenario ik met jullie wil doen.ik heb een heel Kinky fantasie. Indien interesse laat iets weten. Ik kan niet ontvangen maar mij wel vlot verplaatsen. Wil ook op hotel afspreken op mijn kosten. Bij reactie stuur ik foto.  
Jonge man 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek :)
Jonge man, 24, 186cm, 77kg met reeds ervaring en super open-minded. Zoek nog iets leuks, zelf kan ik ook heel kinky en zowel domi als als sub. Doe gerust een leuk berichtje, met foto aub.  

Op zoek :)
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker met enig niveau. Dit kan vanavond of morgenvoormiddag...ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Paar vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken koppel tss 45-55 jr waarvan het vrwtje graag pr extra mannen wil. Kan heel discr bij mij thui
Zoeken dus een koppel tss 45 en 55 jr waarvan het vrouwtje graag extra mannen wil. Het aantal bepalen julliel zelf, 2, 3 of 4. Zijn goedgeschapen mannen die lang kunnen presteren alsook meerdere malen. Wij hebben hier dus ervaring mee en zijn daar ook voor geinstalleerd. Makkelijkst gaat overdag maar soms ook 's avonds. Laat maar horen als jullie daar interesse in hebben. Om fakers uit te sluiten vraag ik wel om met mekaar eens te bellen wanneer het jullie past. Hygiëne en discretie voor 100% verzekerd.  
Nice Men 56 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Warme knuffels
Hallo´´ik ben vlotte sociale slanke hetero man heel hygiënisch intiem glad discreet niet roker en geen alcohol..1´77#73..ik zoek warm ouder koppel om bij klik vaste vriendschap met ietske meer dit alles op respectvolle manier koppels die zich daar in vinden graag seintje x  
Koen 48 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV met niveau voor vriendschap met pit....
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden zal vinden?? Graag wens ik een leuk koppel(man 100% hetero!)leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten van romantisch trio. Mijn voorkeur gaat naar dertigers-veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, geen Ken- en Barbie types maar eerder 'gewone mensen'. Graag zachte aanpak, geen pornoscene maar echt genieten van een mooi samenspel. Ik zoek GEEN platvloerse eenmalige contacten maar eerder partners om wanneer het klikt op langere termijn af te spreken, kan enkel maar leuker worden denk ik wanneer men elkaar('s verlangens)beetje leert kennen. Ik heb beperkt trio-ervaring van paar jaar terug ondertussen waardoor voorkeur voor beginnend koppel toch wel. Ik ben slanke sportieve niet-roker, 1m82, 77 kg en hecht heel wat belang aan niveau, netheid en discretie. Kandidaten die alles willen weten en zelf niets prijsgeven zich onthouden aub.  

Leuk koppel MV met niveau voor vriendschap met pit....
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo toch me via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier wel een leuk koppel kennen voor een hemelse erotische massage en meer.alles is onder het motto hemels genieten met ons 3,bij de massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,alles mag niets moet en ben voor veel te vinden.als de vrouw maar hemels geniet,geen rap rap toestanden maar zekers de bedoeling om samen hoogtepunten te beleven,ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,goe geschapen en groot uithoudingsvermogen en da zou de vrouw zeker wel merken,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,kan ook verplaatsen en vrijmaken, sta ergnop eerlijkheid en wederzijds respect voor elkaar en discreet, is er een koppel die zich aangesproken voelt om dit allemaal hemels te beleven mag gerust iets nalaten .....  

Erotische massages en meer ....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10