Zoeken naar hygi

Uw zoekactie voor hygi leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar een vrouw die interesse heeft om een fantasie waar te maken tegen mooi bedrag
Hey hey , ik ben een man die na een hele lange relatie eindelijk vind het tijd word te gaan leven . Ik ben dus op zoek naar een vrouw die het financiële aan het aangename kan koppelen . Ik zou graag een fantasie van me waarmaken effe ter duiding geen extreme dingen . Hygiëne en respect staan voorop . Ikzelf ben een verzorgde man al heel zijn leven zelfstandig dus financieel heel sterk . Nu niks voor niks in het leven dus dacht ik via hier een leuke vrouw te vinden die dit wel ziet zitten . Foto’s kunnen uiteraard uitgewisseld worden . Dus zegt dit u iets aarzel niet me contacteren . Xxxx  
Italiaanse furie 40 jaar Limburg - HASSELT
Genot met man of koppel
Hallo knapperds, ik ben 40j ,een knappe blondine met Italiaanse roots, met een geile blik en een mooie uitstraling die graag iets wilt bijverdienen. Ik geef graag, maar geniet ook zelf graag. De daad gebeurt altijd safe. Graag verwen ik nette, verzorgde en respectvolle heren of koppels. Ik verzorg mezelf ook tot in de puntjes en maak mij graag klassevol op....high heel, sexy lingerie.... 100% discretie geboden, maar ook verwacht van jullie, alsook top hygiëne. Heb rondingen op de juiste plaatsen en mooie ronde billen....willen jullie een leuke relaxte geile uur beleven mail me dan en we spreken concreet dag/uur en plaats af. Graag enkele dagen op voorhand, afspreken gebeurt op een nette kamer/hotel. 200€/u incl kamerkosten. Omgeving Genk/Hasselt. Ik zal het zeker de moeite waard maken, misschien wel zelfs verslavend lekker...alvast al een zwoele kus en tot snel. ENKEL REAGEREN MET FOTO EN FAKERS ONTHOUDEN AUB!  
Stijn 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke vrouw gezocht voor fijne dates
Ben jij dat leuke meisje? Studente op zoek naar leuke bijverdienste? Of op zoek naar wat meer spanning? Heb jij zin in gezellige dates met een 39 jarige man? Laat dan snel iets van je horen! Vanzelfsprekend zijn hygiëne, discretie en wederzijds respect enkele toverwoorden voor een geslaagde date. Bij wederzijdse klik volgen er hopelijk meerdere dates. Vertel me vlug hoe jij een date graag ziet verlopen en wie weet zien we elkaar snel. Regio maakt niet uit, ik kan me makkelijk verplaatsen, Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt,... Groetjes en hopelijk tot snel!  
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Landen
BJ deze namiddag?
Dag dames! Deze klassevolle man is op zoek naar een dame (18-40, charme en flair zijn een pluspunt) die deze namiddag (geen andere data) op een snelle manier wat wil bijverdienen. Ik zoek niets anders dan een blowjob tot het eind. Ik ben beschikbaar in de regio Tienen/Sint-Truiden en kan me verplaatsen, locatie te bespreken. Ik ben 36, hygiënisch, discreet, respectvol, met niveau, niet-roker. Ik hoop en verwacht van jou hetzelfde :) Tot zo?  
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Piep mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een verzorgde vlaams lieve grote meid van 194cm, voorzien van een c-cup en intiem kaal. Ben je een ernstige deftige man opzoek naar een ontspannende gfe voor regelmatig contact? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een babbel, oprechte knf, intiem zonder extremen. Intiem met cd, Pijpen kan zonder cd. Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk. Afspreken doe ik niet op verplaatsing. Voor we afspreken had ik wel graag een foto. Intresse na het lezen va dit berichtje? Dan lees ik graag je mailtje :) Enkel reageren bij ernstige intresse aub!!! Tot snel  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
10 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate. Elkaar een handje helpen... Of toekijken... Hamme
Welk meisje, vrouw wil toekijken hoe ik mij aftrek? Uiteraard in de auto.. we spreken een plek in Hamme 9220 af, ergens waar het rustig is. Uiteraard mag je zelf ook mee doen of elkaar helpen?.. En natuurlijk word dit ook vergoed(maar geen woeker prijzen)! Je laat maar iets weten van jouw prijs. Wel enkel dames! Ikzelf ben 28 jaar, 1m70, 64 kg, geschoren 17 cm. En voor allebei discretie geboden aub. Dit staat hoog in het vandaal ook hygiëne aub.  
11 dagen
Morie 27 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Gfe
Hoi, ik ben liefst voor morgen (23/04) opzoek naar een dame voor afspraakje. Ik zelf ben 27 jaar en slank gebouwd. Ik hou vooral van een uitgebreid voorspel (geven en nemen), zoenen en knuffelen. Het 'softe' gedoe dus ;). Ik ben meer een verlegen type dus graag een dame die ook de touwtjes wat in handen kan nemen. Ik ontvang je bij mij thuis. Lichaamsbouw van slank tot mollig, leeftijd is niet meteen een punt. Hygiëne geboden en gevraagd. Verder details kunnen we nog bespreken via mail/WhatsApp. Stuur gerust een berichtje!  
Dave 50 jaar Limburg - Beringen 0468240285
Regelmatige massage tegen vergoeding
Regelmatige massage tegen vergoeding Gezocht: dame met een gezonde BMI die een sportieve vijftiger, zeer verzorgd en hygiënisch, op regelmatige basis een massage wil geven met dat tikkeltje meer (hoe je dit ziet door jou zelf voor te stellen in je mailtje). Kan verplaatsen op je ontvangen in een zeer nette omgeving met eigen massagetafel. Groeten, Dave  

Regelmatige massage tegen vergoeding
Bart 59 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Gezocht: Slanke dame die me les wil geven in orale bevrediging
Ik ben een gehuwd man van 59. Ik heb weinig ervaring in oraal contact, maar wil het graag leren om een vrouw oraal te plezieren. Ik ben op zoek naar een slanke dame tussen 30 en 40 jaar die mij hierin wil begeleiden en die met me wil experimenteren . Belangrijk: discretie, hygiënisch, slank, sensueel en enig niveau. Ben jij een goede lerares die me bijles wil geven in de juiste liktechnieken? Stuur me dan een berichtje en vertel me wat je vraagt voor je bef-lessen. Lieve likjes, Bart  

Gezocht: Slanke dame die me les wil geven in orale bevrediging
17 dagen
Sexy meid 29 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Sexy meid is geil
Wie is er deze avond of deze week vrij voor mijn lekker poesje te komen volspuiten ? Graag deftige man(nen ) Hygiënisch! is echt belangrijk Je moet er wel een mooi centje voor over hebben , stel maar wat voor in de mail dan … :) Lekker poesje is dat wel waard . Foto bij je mailtje graag niet jonger dan 45. Tot binnenkort ??  
  1   2   3   4   5