Zoeken naar hygi

Uw zoekactie voor hygi leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Lara 32 jaar Antwerpen - Herentals
Vanavond cardate
Heb je nood aan aan een beetje verlossing? Altijd al eens een beetje meer spanning? Dan ben ik misschien de dame die je zoekt. Ik leg me …. klaar in mijn wagen en jij kan vlug even van mij komen genieten. Vereisten? Hygiënisch, respectvol, … Prijs is 80 euro  
27 dagen
Tim 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zondag
Ik ben op zoek naar een geile dame tussen 20 en 50 jaar voor een date op zondag 6 april. Ik zoek vooral een vrouw met hoog libido die graag uitgebreid verwend wordt in bed. Ik ben groot, sportief en goed voorzien. Belangrijk vind ik ook discretie, hygiëne en rustig de tijd nemen om te genieten. Als je je hierin kan vinden en op zondag kan afspreken in Gent laat dan snel iets weten en stel je kort voor. Als zondag niet lukt maar je hebt interesse om op een andere keer af te spreken mag je natuurlijk ook reageren.  
27 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april
Dag dames, deze man (36, sportief, niet onknap) zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
Audrey 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
Stijlvolle aantrekkelijke dame ontvangt in een gezellig kader met een glaasje. Ik sta voor veel open maar geen SM. Wat ik verwacht van jou is een verzorgde hygiëne en discretie. Fake en fotojagers gelieve zich te onthouden.  

Welke leuke man heeft er vrijdag in de late namiddag of avond zin in een héérlijke verwenn
29 dagen
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zkt persoonlijk jong luxe hoertje
Ik ben op zoek naar een jong persoonlijk luxe hoertje. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Iemand die mij moet vergezellen naar clubs, exclusieve feestjes, buitenlandse trips,...waar ik je ook zal aanbieden aan anderen onder mijn toezicht. Ideaal voor een studente. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Indien geen of weinig ervaring geen probleem. We zullen het dan rustig opbouwen. Hou je van seks en/of luxe dan moet je zeker reageren. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Diverse mogelijkheden. Ik kick enorm op high heels, nylons (stay-ups, jarretels),..Vragen ? Stel ze maar. Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie wil mijn persoonlijk luxe hoertje worden ?  
Massage 50 jaar Limburg - Beringen 0468240285
Regelmatige massage tegen vergoeding
Gezocht: dame met een gezonde BMI die een sportieve vijftiger, zeer verzorgd en hygiënisch, op regelmatige basis een massage wil geven met dat tikkeltje meer (hoe je dit ziet door jou zelf voor te stellen in je mailtje). Kan verplaatsen op je ontvangen in een zeer nette omgeving met eigen massagetafel. Groeten, Dave  

Regelmatige massage tegen vergoeding
30 dagen
Eva 29 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Rijke prins/hengst gezocht. ;-) .
heey lieve geile (vrijgevige hihi ) mannen. Ik zoek een spannende date, met dat mooie extraatje . 🤑 Ben je iemand die kikt op volle billen, voeten, betrapt worden of gewoon een gluurder, doggy... Iemand die liever niet praat en gewoon doet, Niet te veel blablabla. Ik ben een jonge single vrouw, zuiderse afkomst, open minded, en best wel aantrekkelijk. Een hoog libido en hou van de spanning. Te pleasen en beloond te worden . Ik zoek geen lange dates. Maar vooral leuke, spontane dates. Een klik is dus wel belangrijk, zeker als er meerdere dates zou komen. Veel is bespreekbaar. Als er intiem is, is dit wel veilig! Discretie en hygiëne is geboden&gevraagd ! Als je nog vragen hebt, stuur je maar een berichtje. Fotos kunnen uitgewisseld worden. Je mag altijd een voorstel doen, nee heb je , ja kan je krijgen . Toch? ;-) xx  
30 dagen
Ikke 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Maandag 8 april namiddag
Dag dames, Deze man zoekt een date voor de namiddag van 8 april. We spreken af in een privésauna of andere discrete locatie zodat we even de tijd kunnen nemen. Bij voorkeur weet je van aanpakken, verwen je me met een massage en pijpbeurt tot het einde, maar alternatieve voorstellen of ideeën zijn ook welkom. Net zoals mij heb je niveau, ben je discreet en hygiënisch en heb je iets te vertellen. Omgeving Zuid-Antwerpen, Vlaams-Brabant of West-Limburg. Mooie financiële vergoeding voorzien en antwoord verzekerd!  
  1   2   3   4   5