Zoeken naar intresse

Uw zoekactie voor intresse leverde 30 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt vrouw
Hoi ik ben Tom 36 slank gespierd hygiënisch,enig niveau ,ik zoek me een vrouw ,enkel en alleen voor de sex ,ik kom binnen ,maken kennis ,sex en weer weg op een rustige aangename veilige manier ,dame tussen 30 en 50 zou ideaal zijn ,ik kan me verplaatsen ,getrouwd gescheiden of single ,maakt niet uit ,discretie absoluut ,onze enige contact blijft via mail ,foto per reply,intresse stuur me ,ik maak me vrij  
frans 71 jaar Antwerpen - Brecht
zoek dame vr lat relatie
hoi ik ben een slnke man m73 66kg hlf lng haar blauw ogen en ben op zoek naar dan met lang haar dat houwd van wijntje en knuffels ik ben uit omgv st lenaarts maar heb momenteel geen wagen indien intresse lees ik het wel kan enk ontvangen  
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Stiekem verlangen....
Welke dame die net als ik stiekem is wil proeven van een golden shower geven en ontvangen op een discrete luxe locatie om samen is lekker geil en stout te genieten van en mrt elkaar met de nodoge hygiene en respect naar elkaar toe natuurlijk. Andere voorstellen ook zeker welkom. Mijn looks zijn alvast sportief gebouwd, 1m80, 86kg overal netjes geschoren met de nodige tattoo's en 19cm opzak. Bij intresse hoor ik graag wat je en mss tot snel...  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om deze avond uitgebreid klaar te likken. +60 zeeeeer welkom. Veel kan niets moet!! Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Ik kan ontvangen. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Paydates en fakers aub laat het!! Wat hebben jullie er toch aan!  

Zk vrouw om uitgebreid klaar te likken deze avond
Mystery 33 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Spannende Fantasie
Al enige tijd loop ik rond met de vraag en fantasie om hoe het zou om is een leuke spetterende seksdate te beleven met een dame die spuitend klaarkomt of ook fantaseert over een golden shower geven en krijgen. Hopelijk weet ik hiermee een dame te prikkelen om te reageren en samen een leuke date te beleven op discrete locatie met flesje bubbels erbij natuurlijk. Ben een spontane man met de nodige hygiene, discretie en tattoo's die graag op je reactie wacht. Bij intresse hoor ik graag wat van je en kunnen we foto uitwisselen of bij goede klik ook via whatsapp sturen. Misschien tot snel....  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Massage strelen vingeren beffen
Hoi, welke verzorgde vrouw heeft zin om samen te genieten. Massage, strelen, vingeren, uitgebreid beffen, 69, standjes, sauna, overnachting. Liefst op regelmatige basis en bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto. GEEN fakers of paydates aub!!.  

Massage strelen vingeren beffen
Jens 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Volslanke dame gezocht...
Ik ben op zoek naar verzorgde volslanke dame (single of in relatie)om af en toe af te spreken voor een gezellige babbel en erotiek.. geen bla bla gewoon genieten van elkaar tot we beiden voldaan zijn. Geen snelle wip maar uitgebreid geniete. Veel bespreekbaar en met de nodige respect voor jou wensen.. wie ben ik? 40jarige sportieve gast verzorgd sportief 1m80 75kg en niet behaard alsook intiem geschoren. Kan ontvangen of verplaatsen. Indien intresse stuur ik jou graag een duidelijke gezichtfoto.  

Volslanke dame gezocht...
Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd piemelke zoekt lekkere lipjes
Hoi. Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw voor liefst op regelmatige basis af te spreken. Fwb. Veel kan niets moet! Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Liefst uit de buurt om gemakkelijk en snel te kunnen afspreken. Ik kan ontvangen . Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Geen fakers of paydates aub.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd piemelke zoekt lekkere lipjes
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken. Strelen, kussen, vingeren, beffen, … Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd niet roker. Ik kan ontvangen. Intresse?  

Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Opzoek nr vaste FWB
Hoi, ik ben opzoek naar een eerlijk verzorgde vrouw. FWB. samen genieten van en met elkaar. Samen avondje of nacht door brengen. Sauna, reisje, … . Dus best ook single. Liefst uit de buurt om gemakkelijk af te spreken. Leeftijd niet echt belangrijk. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Veel kan niets moet! Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Paydates en fakers aub verspil mijn tijd niet! Hopelijk tot snel.  

Opzoek nr vaste FWB
  1   2   3