Zoeken naar intresse

Uw zoekactie voor intresse leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Roommate gezocht
Hey ,leuk dat je mijn oproepje leest, langs deze weg zoek ik een roommate ,liefst een slank vrouwke om in te wonen en kosten te delen........ Graag zoek ik iemand net als ik die zeer hygienisch is en niet van rommelige toestanden houd. Ben jij op zoek naar een leuk stekje om met mij te delen ,ik 171/79/14*3 laat dan iets weten , enkel en alleen bij intresse en graag met foto. Alvast bedank voor uw reactie .  
Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw voor liefst op regelmatige basis af te spreken. FWB. Veel kan niets moet. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Kan ontvangen en verplaatsen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto. Geen fakers of paydates aub..  

Geschoren besneden en gesteriliseerd
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken.meer kan. Liefst op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd niet roker. Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw voor zaterdag of zondag avond
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om zeer uitgebreid klaar te beffen en te laten genieten. Liefst op regelmatige basis. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer.ik kan ontvangen. Ik ben 49 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Hygiëne en discretie geboden. Zeker geen xxl!! Liefst bare sex maar geen noodzaak. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto.GEEN fakers( snap niet wat je er aan hebt!) of paydates aub.ben benieuwd.  

Zoek verzorgde vrouw voor zaterdag of zondag avond
13 dagen
Tvb 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Man zoekt vrouw
Ik ben op zoek naar een vrouw met iets specifiek ,ten eerste ,met alle respect discretie ,en veilig ,naar een vrouw die zwanger is en toch behoefte moest hebben aan laat ons zeggen een avondje plezier ,het is een speld in een hooiberg maar wie weet ,mocht je intresse hebben laat iets weten ikzelf ben 36 ,slank 1.90 , hygiënisch!  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten
Hoi, ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om liefst op regelmatige samen te genieten. Liefst ook single om ook af en toe snachts van elkaar te kunnen genieten. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 single eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten van en met elkaar. Veel kan niets moet. Hygiëne en discretie geboden. Kan ontvangen en verplaatsen. Jou leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Liefst op regelmatige basis. Ben verzot op uitgebreide befbeurten. Intresse?  

Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om samen te genieten
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek vrouw die anaal wil proberen ben klein dun geschapen
Zijn er vrouwen die altijd al eens anaal hebben willen proberen maar nooit de juiste maat voor gevonden? Ik heb een klein dun besneden piemelke. Heb glijmiddel. Kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Intresse?  

Zoek vrouw die anaal wil proberen ben klein dun geschapen
robin tijger 36 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Respectvolle 36 j hete tijger zoekt jonge dame of studente voor vaste paydate
Hallo lieve hete Girls, wat denk je van een intieme hete sexdate met mij . ik ben een respectvolle Vlaamse jonge ondeugende, hete man tijger met hoog libido die elke meid met plezier tot het hoogste verwen - gennotpunt brengt tot meermaals klaarkomen toe. Ik ben zeer avontuurlijk ingesteld, hou van voorspel geven tot een stevige vrijpartij tot mekaars gennot, voor allerlei plezierige date, s tot vaste date, s is mogelijk. Afspreken gebeurd steeds op hotel regio Oost - , West Vlaanderen en Antwerpen. Welke jonge dame, student heeft hierin intresse en zin toe naar een date, stuur gerust jou voorstel  

Respectvolle 36 j hete  tijger zoekt  jonge dame of studente voor vaste  paydate
16 dagen
jonge gast 25 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
iemand zin om verwent te worden
hey ben een jonge gast van 25j m80 en 70kg en heb 17 cm val op wat vollere vrouwen . alles staat in voor jouw genot bij intresse hoor ik het wel .  
  1   2   3   4