Zoeken naar keer

Uw zoekactie voor keer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
zoek normaal gebouwde bot van max 42 jaar
ik probeer het nog een laatste keer . ik zoek . geile bot max 42 , die gewillig zuigen en zich safe willen laten neuken in een gespoeld kontje -》 dus age ,24-42 regio binnen de 15 km rond zulte: dus deinze , waregem , Aalter ,... -》 verder geen zin komt toch niks van . kunnen ontvangen en echt genoeg geil lopen.. dus ben jij diegene die ik zoek .. please reageer met foto , stats , regio , wensen .  

zoek normaal gebouwde bot van max 42 jaar
13 dagen
Rudi 56 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
1e keer neuken
hetero zou graag voor de eerste keer een nogal vrouwelijke aangelegde man willen neuken. Ik hoop dat je mij kan ontvangen en inwijden.  
13 dagen
Ben 36 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een bottom
Is er iemand van Turnhout/Oud Turnhout die kan ontvangen? Ik zoek een eerste keer iemand anaal te nemen. Wel safe. Ik ben slank en 19cm.  
13 dagen
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie wil er mij neuken voor de eerste keer ,wel met respect ,  
14 dagen
Bert 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dumcump slaafkutje aangeboden
Na het succes van vorige keer. Wegens overspel anaalslet aangeboden van 22u45 tot 1u Op handen en knieen. Gespoeld en verplicht te ontvangen. Neuken met cond. Enkel nette discrete mannen.  
14 dagen
dirk 50 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
als dominante top zoek ik slet
Ik ben een erg dominante top en zoek erg onderdanige slet.Ik ga jou ook behandelen als slet.Dus taboes zijn er niet voor jou.VANDAAG DINSDAG 23/4 OM 15.30 TE BEGIJNENDIJK ZAL IK JOU DE EERTSE KEER ONDER HANDEN NEMEN.Jij zorgd ervoor dat je grondig gespeld bent zodat anaal gebruik kan zonder al te veel probleem.Ik ben strange meester 179 cm en 86 kg ben kaal onderaan en lekker goed voorzien.Jij zal je aanbieden op kamer ZINN IN TE BEGIJNENDIJK OM 15.30 U je zal mij als meester moeten dienen .Niets is jou te veel uitgebreid zal je me pijpen ballen likken en mij als meester erg diep rimmen.TIJDENS DAT IK JOU GEBRUIK ZAL IK JE REGELMATIG AAN POPPERS LATEN SNUIVEN.HIERVAN GA JE HELEMAAL DOOR HET DAK oP HET EINDE ZAL IK JE DIEP AFNEUKEN MET CONDOOM.Welke geile slet is hiervoor te vinden om deze meester te voldoen.Later bij volgende afspraken kan er meer.STUUR MAIL TEGEN DE MIDDAG EN VERMELD JOU TL WE BELLE? ELKAAR KORT NA DE MIDDAG.OP KAMER TEGEN 15.30 U  
15 dagen
Maagd 31 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen jongen zoekt eerste pijpbeurt
Verlegen jongeman wil voor de eerste keer gepijpt worden door een andere man/koppel in het bos in mijn regio. Welke stoute man kan me hiertoe verleiden? Heel verlegen dus iets om mijn zinnen te kalmeren mag zeker! Klein geschapen. Laat asap iets weten.  
15 dagen
Eerste keer 48 jaar Antwerpen - Retie
Deze avond tussen 18u en 19u
Welke man wil mij eens pijpen? Is voor mij de eerste keer! Ik kom naar jou, we kleden ons uit en je pijpt me leeg.  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  

Gloryhole suck
John 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey, ik ben 39 73kg 17*5 zoek iemand die me de allereerste keer sex leert met man liefst zoals pijpen vingeren rimmen en elkaar neuken. En moet kunnen ontvangen niet ver van omgeving harelbeke. Is niet voor direct maar toch kunnen we mss via WhatsApp foto's doorsturen eens cammen en elkaar wat leren kennen. Leeftijd speelt geen rol maar liefst slank maar dat hoeft niet stuur foto en je asl naar me en we zien wel  

Zoek versa
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10