Zoeken naar keer

Uw zoekactie voor keer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
FWB 30 jaar Antwerpen - Hoogstraten
30&35 MM LF 4 XL/XXL Top FWB
Hey , Wij 2 gay gasten (koppel 30 bttm en 35 side) van prov Antwerpen (Hoogstraten) zoeken een XL of XXL top als FWB. De bttm kickt op groot en/of dik geschapen en kan een echt sletje zijn ;). De ander kijkt graag en doet ook mee. Eerste keer 4 us … Wel een max leeftijd van 40 jaar! Als je interesse zou tonen, laat maar een bericht achter, antwoordt sowieso verzekerd. Wel liefst meer dan 1 woord. Eerst kijken of het matcht, dan pas afspreken. Grts  
klepper 46 jaar Antwerpen - Boechout
Wie zin in pijpen en gepijpt worden , geil doen
voor nu of andere keer , pijpen , gezogen worden , alles kan , whatssap of skype ofzo ..alle voorstellen welkom , alle leeftijden.  

Wie zin in pijpen en gepijpt worden , geil doen
Mr x 41 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zaterdag, waar kan ik me laten pijpen
Zoek mij op zaterdag in de ochtend of kort op de middag, zo veel mogelijk te laten pijpen, ik wil echt eens helemaal leeg zijn. Kom normaal makkelijk 2x klaar, maar ik wil meer. Welk pijpsletje wil er zijn pijpskills en meer.. op mijn lekkere lul uitwerken? Waar kan ik komen? Wie ontvangt? Wie spuit ik onder, keer op keer… Ben van weinig vies, dus waar? Spit, gaggen, keel, diep… en meer extreem mogelijk. (Maar geen must) Waar kom ik zaterdag genieten, domineren en spuiten?  

Zaterdag, waar kan ik me laten pijpen
Bottomsletje 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
bottom zoekt meerdere tops
Ik wil graag een keer door 3 tops na elkaar safe geneukt worden. wie is kandidaat en contacteer ik via mail om af te spreken?  

bottom zoekt meerdere tops
25 dagen
Bert 55 jaar Antwerpen - Baarle-Hertog
eerste keer laten mondneuken
wie kan mij ontvangen voor mijn eerste mondneuk sessie , jij mag me lekker diep keelneuken . M53 168 90 13  
25 dagen
Studentje 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Student zoekt eerste soft ervaring met M of CD
Voor nu opzoek naar iemand die me eens wil betasten terwijl die zelf naakt is. Keer zijn lul tegen de mijne aandrukt en eventueel als ik geil genoeg ben me pijpt. Mss nog meer mogelijk. I'm ben introvert en zoek geen fakers! Enkel reactie bij foto van je lul of lichaam en beschrijving van jezelf. Leeftijd of chubby is geen probleem. X  
John 39 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey,goed lezen. Ik ben 39 73kg 17*5 en ik zoek iemand dat kan ontvangen in JUNI is de eerste keer dan ik echte sex heb met een man. Wil graag kennis maken en met een klik dan in juni afspreken bij jou discreet. Wel versa en zo poepke als ik. Mail foto en je gegevens naar mij en hopelijk tot dan  

Zoek versa
25 dagen
Bi 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Jouw verwennen
Hoi deze bi man in heterorelatie zou graag voor de eerste keer eens sperma in zijn mond of gezicht hebben. Heb jij een lekkere staaf die eens discreet verwend wil worden en je lading wil verlossen in mijn mond. Reageer dan zeker. Ik kom discreet bij je thuis, weinig woorden en laat je volledig ontspannen achter. Enkel in de regio. Leeftijd niet belangrijk. Tot zo ?  
25 dagen
Newbie 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste keer
Ik ben op zoek naar een eerste keer met een man (zowel pijpen als geneukt worden). Op termijn kan heel veel, maar nu is het eerst ontdekken... Safety en discretie zijn heel erg belangrijk voor mij. Bij interesse, laat maar wat van je horen!  
26 dagen
Ikke 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Lul gezocht voor ontmaagden
Wie van jullie geile mannen wil mijn kontje voor de eerste keer nemen. Niet te dikke lul. Hygiëne en discretie verzekerd. Voor wie buk ik mij straks voorover ????  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10