Zoeken naar keur

Uw zoekactie voor keur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zin...
Hoi, ik ben mannelijk bi 40jr 1m78 68kg mooi en verzorgd lichaam. Zoek iemand voor softdate, eventueel rollenspel; doktertje, daddy-zoon... spelen. Koppels ook welkom. Voorkeur voor struis, mollig. Ouder mag. Kan ontvangen regio oudenaarde - Zottegem en verplaatsen. Stuur beschrijving van jezelf en wat je zoekt.  
gisteren
Pieter 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jongeman wilt grote lul dienen
Ik ben een athletisch gebouwde jongeman op zoek naar een dominante man met een grote lul die me eens echt lekker hard wilt gebruiken als pijpsletje. Sterke voorkeur voor mensen die negatieve soa test kunnen voorleggen.  
gisteren
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht voor deze avond
Hallo,ik zoek voor deze avond naar een leuke gezellige tijd met een lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay maar bi trav cdtje mogen ook gerust reageren maar liefst een man met weinig of geen lichaams beharing.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare bi man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik kan mij makkelijk vrijmaken deze avond om af te spreken.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
Koen 51 jaar Limburg - Lanaken
Btm Ontv tops wie discreet en zin
Ben 52 gbbs 75 m77 pijp graag en ben btm. Heb alles in huis hi zoek voorkeur top tot 60 jaar. Voor pijp en of neuken. Ben clean en aan prep. Kan discreet ontvangen. Ben clean en netjes verwacht ik ook voor jou. Stuur duidelijke stats of foto ben vandaag vrij en heb tijd.  

Btm Ontv tops wie discreet en zin
gisteren
Gustaaf 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verwennerij
Hey, welke verzorgde man heeft af en toe zin in wat verwennerij (strelen, likken, pijpen, rukken, rimmen, ...). Veel kan bij de juiste match. Jij mag passief blijven als je dat liever wil. Voorwaarde : jij bent intiem erg verzorgd en bij voorkeur kaal geschoren. Ik (179/70/onbehaard/geen baard of snor/bot ingesteld/zeer verzorgd) kan geregeld ontvangen. Vast contact mogelijk. Discretie gegarandeerd.  
Miki 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Prille vijftiger zoekt leuke date
Hi versa man beetje gezetter zoekt bi of bischierig max 62 en normaal of klein geschapen, hou van soft of meer zowel actief als ondergaan Ik ontvang of verplaatsen beperkt Voorkeur tot 58 j of beetje ouder . Reageren met uw stats en wat u wil doen  

Prille vijftiger zoekt leuke date
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft (geen allesneuker). Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom) gezocht voor serieus sexcontact!
Sam 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Eerste keer sex met man
Hallo,ik ben een 38 jarige hetero man en fantaseer al lang om eens seks te hebben met een andere man,ik ben dus op zoek naar een hygiensche man tussen de 35 en 45 jaar met enig geduld aangezien het de eerste keer is,intiem geschoren,slank gebouwd,niet teveel lichaamsbeharing en bij voorkeur ontvang je in de ruime regio van zottegem.ik ben slank gebouwd,intiem geschoren,lichte stoppelbaard en enkele tattoos.wat verwacht ik? Pijpen,rukken en aangezien ik al wat ervaring heb met een strap-on zou ik graag(safe) in men kont geneukt worden,kussen doe ik niet. Stuur een berichtje met liefst meer dan één zinnetje waarin je jezelf voorsteld en hoe je de date ziet. Ik wacht in spanning af.  

Eerste keer sex met man
Gs7wb 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil seks met een man
Ik beschouw mezelf als heteroseksueel, maar ik heb een sterk verlangen om de kont van een man te neuken. Ik heb deze ervaring nog nooit gehad, dus jij bent mijn eerste. Als je verwijfd bent, heb je mijn voorkeur. Interactie met koppels is ook welkom (heteroseksuele en homoseksuele koppels), zolang niemand me wil neuken. Ik kan in je klaarkomen  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie komt klaar in imijn mond?
wie mag ik deze namiddag pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst st amandsberg of destelbergen en moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie komt klaar in imijn mond?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10