Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Kinky Friends 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
locatie gezocht vlakbij Gent voor gratis afneuksessie
Vriendin van me wil zich graag om beurten laten neuken door groepje studenten. Geen commerciële activiteit, dus geen paydate, maar om redenen van discretie kan dat niet bij mij of bij haar thuis. Heeft iemand een idee? Hotel is niet per se een optie wegens beperking qua aantal personen en ook omdat het de perceptie van commeriële gangbang kan hebben en maakt dat we dan als ongewenst gaan worden beschouwd. Bij iemand anders thuis is een theoretische optie, maar probleem is dat de hele date dan afhangt van een derde die mogelijks last minute niet wil. Die afhankelijkheid (risico) willen we niet. Moest je zelf student zijn EN graag gratis in de rij staan zoals de rest ... Graag concrete ideetjes!  
22 dagen
Tot uw dienst… 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Welke dame wil haar eigen genot op de 1e plaats ?
Hey dames, ik ben een vlotte en respectvolle 40 jarige man uit regio Torhout. Ik hou ervan als jij vooral aan uw eigen genot denkt en dus lekker mijn gezicht gebruikt om uzelf klaar te rijden , mij opdraagt uw kontgaatje uitgebreid te likken en eventueel zelfs lekker een plasje doet in mijn mond… mmm. Verder hou ik ook van knuffelen en kussen , een lekkere tongzoen, kortom jou met respect en liefdevol laten klaarkomen. Zelf ben ik slank en verzorgd, geen baard of snor en 1m80 groot. Lijkt mijn advertentie u wel iets ? Ik wacht alvast op uw mailtje… X  
23 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes en andere dames om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto"s van mij of enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
23 dagen
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
"Oudere" dame gezocht
Mijn zoektocht lijkt misschien een beetje raar en dit is misschien ook niet de aangewezen plaats, maar wie niet waagt... Al zo lang ik mij kan herinneren voel ik mij onweerstaanbaar aangetrokken tot dames die een heel stuk ouder zijn dan mij. Tot nu toe is het steeds maar bij een verlangen gebleven, maar nu zou ik mijn fantasie werkelijkheid willen laten worden. Dus ben ik hier opzoek naar een "oudere" dame, bij voorkeur 60+, die wel iets ziet in een leuke, speelse date met mij. En daar nog een leuk extraatje wil aan verdienen. Centraal staat genieten en laten genieten, alles is bespreekbaar, niets moet. Ik ben zelf een leuk uitziende man uit Gent, enig niveau, leuk gezelschap. Lijkt je dit iets? Stuur geheel vrijblijvend een berichtje, we kunnen dan online verder zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen en het tot een echte date laten komen. Reactie met foto is sowieso een foto terug!  
24 dagen
Anonimous 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben op zoek naar het 'lelijke eendje... vrouw of koppel
Misschien een rare vraag, maar is wel een oprechte vraag met het nodige respect; daarom heb ik 'lelijke eendje' ook tussen aanhalingstekens geplaatst. Onlangs had ik contact met een vrouw die zei dat ze niet in aanmerking zou komen omdat ze niet goed in de markt lag. Ze zei dat ze niet moeders mooiste was, geen mooi lichaam, geen mooie borsten... Ik hab toch met haar afgesproken en we hebben heerlijk genoten, meer dan ik zou genoten hebben met een fotomodel. Zijn jullie een koppel of ben je een vrouw die geen ideale maten heeft of die geen fotomodal is... maar hou je wel van een soft erotische date en dit in ruil voor een mooie vergoeding dan moet je zeker iets laten weten. We respecteren elkaar, maken goede afspraken en genieten gewoon van elkaar. Kan eenmalig of regelmatig. Ik ben benieuwd of er hier een lelijk eendje is die een erotische prinses is of wil worden. Koppels zoals gezegd ook welkom.  
24 dagen
Genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Welke (jonge) vrouw heeft nu zin in en tijd voor pijpdate?
Welke (jonge) vrouw zegt niet neen tegen een pijpdate in ruil voor een vergoeding? Heb je nu tijd en kan je me lekker laten genieten van een pijpdate - meer hoeft niet - dan mag je zeker een bericht sturen. Kan indien er een klik is regelmatig.  
Rock 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoeien
Hey welke lief vrouwtje heeft zin om Wat te stoeien te genieten en te laten genieten , ik heb er zin in ! Als je een pijpliefhebster zijt mag je me zeker terug mailen , ik wacht op jouw …  

Stoeien
25 dagen
Jan 45 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dame uit Oostende gezocht
Hallo, Welke dame kan me ontvangen in Oostende. Ik wil heel graag vrouwvriendelijk bij je langskomen en jou verwennen. Ik geniet ervan de ander te laten genieten… alles geheel respectvol en discreet… ik geef hier graag een centje voor. Ben zelf een vriendelijk, verzorgd type… Jan xx  
P P M 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle dame welkom
Voor een leuk meisje of dame …..compagnon de route! Laten we zeggen tussen de 30 en 45 (ongeveer). Je bent slank, stijlvol, sportief en best beetje avontuurlijk. Je bent erg discreet en daten is nu niet echt jouw dagdagelijkse bezigheid :) Je hebt zoveel stijlvolle jurkjes, mooie rokjes en bloesjes in je kleerkast die je zo graag wil showen:) Over mij : niveau, slank en sportief en erg visueel ingesteld... Ski of zeezeilen kan wel eens een passie worden voor jou net zoals uitstekende restaurantjes, shopping en mooie locaties. In de juiste stemming en setting kan je het stijlvolle snel en gemakkelijk ruilen voor speelsheid en schaamteloosheid. Uitgebreide kennismaking vooraf met msschn lunch of apero en dan kunnen we nog alle kanten uit...  

Stijlvolle dame welkom
26 dagen
Toyboy 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Condoomloos zonder zorgen
Jij bent een jonge vrouw, max 35 j, die kan genieten van vele aspecten van het seksuele genot, zonder de gekende extremen. Softe aa pa´ met fantasie. Jij kan wel wat Euro's gebruiken maar aarzelt omwille van de risico's. Jij doet als ongebonden singel zelf niet aan anticonceptie, vertrouwt doorgaans op de partner of jij bent in relatie met gesteriliseerde of onvruchtbare man. Laten we samen een vriendschap met puur genot uitbouwen.Ik ben een slanke gesteriliseerde man met brains. Discretie en hygiene zijn een must. SOA vrij. Jij bent mobiel en flexibel voor afspraak bij jou thuis of hotel. Overdag regelmatig beschikbaar voor een fijn uurtje verwennerij met genot voor beiden. Zoek lange termijn vriendschap. Wordt jij mijn vruchtbare speelvriendin ?  
  1   2   3   4   5   6