Zoeken naar laten

Uw zoekactie voor laten leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Zakenvent 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk jong onderdanig sletje (van koppel) heeft zin? Intiem niet vereist.
Zoek een jong onderdanig sletje - eventueel van koppel - die er zin in heeft, zin om eens lekker onderdanig te zijn, eens lekker gehoorzaam te zijn en zich te laten gebruiken als een erotisch speeltje in rollenspel. Geen intiem vereist, ervaring niet nodig. Mooie vergoeding. Vergoeding omvat een startvergoeding en een aantal omslagen met extraatjes. Hoe ver ga je? Hoeveel omslagen en dus extraatjes wil je? Koppel met onderdanig sletje mag zich ook kandidaat stellen maar blijft een rollenspel volgens mijn scenario en geen trio. Bij interesse? Stuur me je gegevens, alleen of koppel, hoe onderdanig je bent en een gewone foto.  
28 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Studentes en andere dames gezocht om een striptease uit te voeren,strippoker te spelen,het nemen van bondagefoto's van mij of enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Ook 1 of 2 dames gezocht voor speciale opdracht. Groetjes,  
29 dagen
Pieter 36 jaar Limburg - HASSELT
Spannende date voor morgen :p
Dag meiden en dames, Voor morgen ben ik opzoek naar een aangename persoonlijkheid om een fijne, maar toch opwindende date mee te beleven. Ik ben een jo geman van 35j, 1m80 groot, normale lichaamsbouw en perfect verzorgd. Laten we de date beginnen met samen een glaasje te drinken en een fijne babbel, om vervolgens ons alle twee lekker te amuseren. Heb jij interrsse? Reageer dan zeker met een foto en korte beschrijving... Hoe opwindende jou gedachten, hoe hoger de beloning :p :-) Dikke kus X  
29 dagen
Vince 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eenmalige paydate gezocht
Als man van 29 jaar zou ik graag eens betaald sex willen hebben met een leuke vrouw, mijn voorkeur gaat naar een jonge vrouw die dit niet dagelijks doet. Moest ik je interesse gewekt hebben mag je me altijd iets laten weten, graag met foto.  
29 dagen
Hands 30 jaar Antwerpen - Geel
Vrouw gezocht die wilt genieten
Welke dame heeft zin in een heerlijke massage? Laten we het slechte weer even vergeten en afspreken op hotel, waar jij in een leuk lingerie setje op bed ligt. Ik zal u een deugddoende massage geven, van kop tot teen. Jij die u overgeeft aan mijn handen, mijn handen die uw gevoelige plekjes opzoeken en langdurig zullen teasen. Ik denk niet dat je nog aan het weer zal denken :) zelf ben ik een normaal gebouwde jonge dertiger, niet roker, niet drinker :) ohja, ik betaal u 200 euro voor uw tijd en hotelkosten neem ik ook op mij.  
30 dagen
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanna have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
  1   2   3   4   5   6